Dacă nu ai ajuns încă să câștigi atât cât să-ți permiți prețul integral, ori te afli într-o dificultate financiară temporară, îți ofer șansa uneia dintre aceste variante:

 1. plătești integral și distribuim plățile pe o perioadă mai lungă (6-12 luni); calculăm prețul total, iar plata se face în rate lunare, fără nicio dobândă, până la stingerea completă a datoriei; prevedem în contract sumele și ritmicitatea plăților; dacă se întâmplă să nu poți plăti, e suficient să-mi spui și creăm împreună un alt plan de plăți;
 2. plătești un preț pe care ți-l poți permite – onest, cu bună credință, făcând toate micile ”sacrificii” pe care sigur le poți face; și în acest caz putem distribui plățile pe o perioadă mai lungă;
 3. nu plătești nimic (vezi mai jos).

Candidează pentru unul dintre cele 3 tipuri de burse prezentate mai jos, dacă :

 • ești de bună credință;
 • știi să prețuiești și să respecți generozitatea mea ;
 • ești hotărât(ă) să faci din dezvoltarea ta profundă prima ta prioritate în următoarele 12 luni și să lucrezi foarte serios și perseverent pe parcursul programului ;
 • te angajezi să promovezi sistematic programul în următorii 5 ani;
 • te angajezi ferm că, de acum înainte, ori de câte ori vei putea, le vei oferi și tu altora ce și cât poți mai bun.

*

1. Burse punctuale: câte 1-2 răspunsuri oferite gratuit fiecărei persoane care îmi solicită un ajutor punctual prin formularul de contact pe care îl găsești aicinu prin Facebook.

Oricine poate beneficia de aceste burse. Singurele condiții sunt cele precizate mai sus.

Scrie-mi foarte clar ce ajutor ai dori de la mine şi furnizează-mi suficiente informaţii ca să înţeleg despre ce e vorba – evident, într-o formă concentrată (evită poveştile foarte lungi, detaliile nesemnificative).

2. Burse parţiale: un program oferit la acea rată lunară și acel preț total pe care fiecare le consideră suportabile pentru el/ea – cu onestitate, bună credință și după ce a luat în calcul toate micile ”sacrificii” pe care sigur le poate face.

Beneficiarii sunt persoane care au nevoie urgentă de ajutor, ori sunt foarte hotărâți să facă o schimbare importantă în viața lor şi au un nivel al veniturilor care nu le permite să plătească preţurile obişnuite. Nu există condiţionări de vârstă, gen, studii etc.

Persoanele care doresc să se înscrie la un doctorat, doctoranzii și cadrele didactice de orice nivel au prioritate la acest tip de burse.

Ioana Revnic este doar una dintre beneficiarele unei burse parțiale, iar acest site s-a născut ca rezultat al programului nostru, pe lângă câteva schimbări majore în viața ei profesională și personală.

Burse pentru cursul de dezvoltare personală și profesională; află mai multe aici:

burse si plati in rate - Cel mai complex curs dezvoltare personala si profesionala

3. Burse integrale: 1-10  sesiuni oferite gratuit.

Beneficiarii sunt studenţii, elevii (clasele a XI-a şi a XII-a) şi proaspeţii absolvenţi care aspiră la performanţe superioare într-un domeniu oarecare (nu neapărat la şcoală), au dovedit deja capacitate de performanţă şi sunt lipsiţi de resurse financiare.

Persoanele mature care au dovedit că sunt capabile de performanţă într-un domeniu oarecare şi pe care un accident al vieţii le-a adus într-o situaţie financiară limită (fără surse de venit) pot de asemenea beneficia de această bursă sau de un credit.

Violonista Mălina Ciobanu e una dintre beneficiarele acestui tip de burse.

*

Dacă ești interesat(ă) de o bursă / un credit, scrie-mi prin formularul de contact pe care îl găsești aicinu prin Facebook, cu menţiunea “solicitare bursă / credit” la “Subiectul mesajului”. Nu ataşa documente respectivului e-mail ; dacă ataşezi, sistemul de protecţie al computerului va duce mesajul tău direct în Spam.

Înainte de a-mi scrie, te rog să citești atent :

În mesajul tău, te rog să răspunzi la întrebările următoare – oferă toate detaliile semnificative, însă scrie doar ce e necesar în această primă etapă:

 1. Cine ești? Nume real, vârstă, educaţie, ocupaţie etc.
 2. Cum m-ai descoperit și ce anume te-a determinat să alegi să lucrezi cu mine, nu cu altcineva?
 3. Care ar fi primele 5 lucruri pe care le-ai spune, foarte onest, despre tine?4. Trei aspecte foarte concrete ale vieții tale pe care vrei să le faci să meargă altfel (mai bine, mai armonios, mai sănătos, mai productiv, mai constructiv) în următoarele 12 luni :

  Situația actuală
  (cum merg lucrurile acum)

  ”Ținta” pe care ți-o propui
  (cum îți propui să meargă lucrurile în 12 luni)

  2a.  ………………  ………….
  2b.  ………………  ………….
  2c.  ………………  ………….

  5. Ce vei face atunci când creierul tău – care e programat, ca orice creier uman, să facă economie de energie și să creeze motive ”foarte serioase” ca să evite eforturile mari și prelungite – îți va spune ”E greu, renunță” ?

  6. Ce aștepți de la mine pe parcursul programului?

  7. Pentru ce tip de bursă candidezi?

  • Care sunt motivele care te determină să soliciţi o bursă, iar nu un program plătit integral? – Citește foarte atent Preţuri.
  • Ce anume m-ar convinge pe mine să investesc timp, energie şi competenţe în tine, iar nu în alţi oameni sau alte activităţi?
  • Ce garanţii am eu că timpul, energia etc. pe care ți le dăruiesc vor fi consumate cu folos?

Ştii că, oriunde ai candida pentru o bursă privată, trebuie să convingi că resursele utilizate de acela care o oferă sunt o investitie într-o dezvoltare umană şi socială, nu o risipă. Vino cu argumente specifice; evită generalitățile și bla-bla-ul.

8. Care e nivelul maxim al investițiilor pe care crezi că merită și ești gata să le faci în următoarele 12 luni pentru acest program de autodescoperire și dezvoltare?

 • Număr de ore / săptămâna pe care vrei și poți să le aloci acestui program : sesiuni + lucru autonom între sesiuni.
 • Suma totală pe care vrei și poți să o aloci pentru dezvoltarea ta prin acest program – fii onest/ă, de bună credință și ia în calcul toate micile ”sacrificii” pe care sigur le poți face.
 • Cum vrei și poți să eșalonezi plățile: înainte de fiecare sesiune ; rate lunare ; pentru mai multe sesiuni odată, la o anumită dată ?
 • Servicii pe care mi le poți oferi, la rândul tău.

NB. În cazul în care mesajul tău nu contine toate aceste informaţii, îmi rezerv dreptul să nu îți răspund. Încearcă din nou, oferind informaţia completă.

*******

 • Citește articole în Blog, sigur vei găsi lucruri interesante și utile.
 • Abonează-te la Newsletter ca să primești toate materialele de acum încolo.
 • Dă un Like acestei pagini Facebook.
 • Devino follower pe Facebook și Twitter ;
 • Difuzează în rețelele tale cât mai multe articole și postări care ți-au plăcut.

Abonare la newsletter


Abonează-te aici

Programează o sesiune


Contact

Ma intereseaza opinia ta, scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.