Care sunt cele mai puternice trei dorințe, aspirații, visuri încă nerealizate ale tale? Oferă-ți timp să răspunzi explicit și  scrie răspunsurile.

Care sunt cele mai dureroase trei probleme, nereușite, suferințe ale tale? Oferă-ți timp să răspunzi explicit și scrie răspunsurile.

Găsește răspunsuri adecvate la una sau mai multe dintre întrebările de mai jos și îți garantez că vei găsi și
soluții care chiar funcționează pentru tine:

 1. Cum îți poți tu gestiona mai sănătos și mai constructiv emoțiile și stresul, în condițiile specifice ale vieții tale? Implică și gestiunea sănătoasă și productivă a energiei și timpului.
 2. Care sunt metodele de învățare cele mai eficiente pentru tine? Ce te împiedică să înveți – din cărți, de la profesori/mentori sau/și din experiență – atât cât ai vrea sau cât ai avea nevoie? Și cum poți tu depăși acele obstacole, în condițiile specifice ale vieții tale? Implică și gestiunea sănătoasă și productivă a energiei și timpului.
 3. Care e modul cel mai realist, mai sănătos, mai productiv și mai constructiv de raportare la propria persoană și la lumea în care trăim? Cât de aproape sau de departe ești tu de acel mod de a te raporta la tine însăți/însuți și la lumea în care trăim și cum te ajută / împiedică asta să te bucuri de viața ta? Mic dejun psihosociologic.

Am creat câte un program de grup pentru fiecare întrebare.

Programele de coaching-dezvoltare în grupuri au mai multe avantaje:

 1.  Înveți și din experiențele altora, nu doar din experiența proprie; știi proverbul: Omul inteligent învață din greșelile altuia, prostul nici din greșelile lui.
 2. Vezi și auzi direct că și alți oameni au sau au avut aceleași probleme, întrebări, obstacole etc. ca și tine, iar asta te ajută să accepți mai ușor să îți recunoști că ai unele probleme, întrebări, obstacole etc. de care, până atunci, te simțeai vinovat/ă sau rușinat/ă; cresc respectul de sine și stima sănătoasă de sine.
 3.  Vezi și auzi direct cum reușesc alți oameni ca tine să descopere și să integreze în viețile lor soluții care chiar funcționează; cresc încrederea ta că se poate și energia ta pentru acțiune în direcțiile care te interesează. 
 4.  Prețul pe care îl plătești e mult mai mic decât într-un program individual: practic, plătești doar o treime din prețul unui program individual.

Singurele dezavantaje au soluții la îndemână:

 1.  Avem mai puțin timp pentru a insista pe interesele individuale specifice.
 2.  Poți avea rețineri legate de împărtășirea unor experiențe proprii în grup, fie pentru că ele sunt foarte intime, fie pentru că ești introvert/ă, fie pentru că te temi că dezvăluirea lor te expun social (participanții le vor povesti altora).

Soluțiile la îndemână sunt acestea:

 1.  Pentru interesele tale specifice și pentru aspectele mai intime, care nu pot fi împărtășite în grup, poți adăuga sesiuni individuale și vei beneficia de 20% reducere la prețul anunțat pe site în momentul respectiv. Experiențele de până acum au dovedit că programele care dau rezultatele cele mai bune sunt programele de grup combinate cu câteva sesiuni individuale. 
 2. Fiecare participant semnează un contract care conține clauze de confidențialitate (obligația de a nu dezvălui altora lucrurile aflate despre alți membri ai grupului), iar încălcarea clauzelor respective poate avea efecte juridice.

Cine poate participa

Persoanele adulte (18+) :

 • care caută răspunsuri la întrebările de mai jos;
 • care acceptă că acele răspunsuri pot fi foarte diferite de ce gândeau până atunci;
 • care acceptă să testeze și să retesteze în viețile lor de fiecare zi acele răspunsuri, iar apoi să le nuanțeze și completeze pe baza unor observații atente;
 • care vor să antreneze competențele respective și să facă din ele obișnuințe noi.

În fiecare grup vor fi cel mult 15 persoane, ca să putem lucra foarte serios.

Unde și când lucrăm?

On line (ZOOM sau SKYPE).

7 întâlniri, o dată pe lună, în septembrie, octombrie, noiembrie și, în anul următor, ianuarie, martie, aprilie, mai. Prima întâlnire va fi în septembrie, iar ultima în mai (anul următor).

Sâmbătă dimineața, între 9:30 – 13:00/14:00, după următorul program: 9:30 – 11:00(+) prima sesiune de lucru; 30 minute pauză; 11:30(+) – 13:00/14:00 a doua sesiune de lucru.

 • Emoții și stres: prima sâmbătă din lună.

 * Pentru grupul 2022-2023, datele exacte sunt acestea: 3 septembrie, 1 octombrie, 5 noiembrie 2022; 7 ianuarie, 4 februarie, 4 martie, 6 mai 2023.

Pentru 2022-2023, perioada de înscrieri s-a încheiat.

Înscrie-te acum pentru 2023 – 2024.

 • Metode de învățare eficiente: a patra sâmbătă din lună.

* Pentru grupul 2022-2023, datele exacte sunt acestea: 24 septembrie, 22 octombrie, 26 noiembrie 2022; 28 ianuarie, 25 februarie, 25 martie, 27 mai 2023.

Pentru 2022-2023, perioada de înscrieri s-a încheiat.

Înscrie-te acum pentru 2023 – 2024.

 • Mic dejun psihosociologic: a doua sâmbătă din lună.

* Pentru grupul 2022-2023, datele exacte sunt acestea: 8 octombrie, 12 noiembrie, 10 decembrie 2022; 14 ianuarie, 11 februarie, 11 martie, 13 mai 2023.

Pentru 2022-2023, perioada de înscrieri s-a încheiat.

Înscrie-te acum pentru 2023 – 2024.

Cât te costă

1475 euro / program, plătiți în lei la cursul BNR din ziua scrierii facturii:

275 euro avans, la înscriere; apoi plătești în rate, fără nicio dobândă, după un plan de plăți personalizat, pe care tu însuți/însăți îl creezi, astfel încât să închei plățile până la ultima întâlnire din program (dacă te înscrii mai devreme, plătești mai relaxat, pe parcursul mai multor luni).

200 euro discount dacă te înscrii acum pentru anul viitor.

Înscrie-te acum pentru 2023 – 2024.

Când și cum te înscrii

Scrie-mi un mesaj la adresa e-mail: dezvoltare@elisabetastanciulescu.ro

Dacă nu ai primit răspuns în 7 zile, te rog retrimite mesajul la adresa: elia.stn@gmail.com

Mesajul trebuie să conțină răspunsurile tale la aceste întrebări:

 1. Cine ești?
 2. Care e programul de grup la care vrei să participi? Dacă vrei, te poți înscrie la mai multe.
 3. Cu ce intenții / scopuri vii în acest program?
 4. Imaginează-ți că toate scopurile acelea au fost realizate 100%, ce se va schimba semnificativ pentru tine în viața ta de fiecare zi? (Din viața ta de fiecare zi face parte și munca ta = activitatea prin care generezi venituri, dar viața nu se reduce la muncă.)
 5. Ce ești dispus/ă să faci pentru ca acele schimbări semnificative pentru tine să se producă? La ce ești dispus/ă să renunți în favoarea acelor schimbări? Și la ce nu ești dispus/ă să renunți?
 6. Datele pentru factură:
  • Numele și prenumele din CI
  • Seria și nr. CI
  • CNP
  • Adresa din CI
  • În cazul în care vrei să plătești printr-o firmă sau PFA, adaugă:
   • CUI
   • Nr. înregistrare Registrul Comerțului
   • Sediul social
   • Cont bancar
   • Banca

Înscrie-te acum! În fiecare grup se pot înscrie cel mult 15 persoane, ca să putem lucra foarte serios.

Abonare la newsletter


Abonează-te aici

Programează o sesiune


Contact