Dacă ai ajuns aici, înseamnă că te interesează un program de dezvoltare (personală, profesională, pentru viața de cuplu și familie sau/și pentru viața socială). Foarte probabil, aștepți să găsești un număr de telefon și o adresă e-mail la care să faci rapid o programare; după aceea, ar urma să ne întâlnim ca să vedem dacă „rezonăm” și abia după această primă întâlnire ar urma să începem să lucrăm efectiv; așa se obișnuiește.

Ei bine, serviciile pe care le ofer eu nu sunt obișnuite. Programul de dezvoltare pe care ți-l dorești începe chiar în acest moment. Îți ofer aici – gratuit! – resurse care să te ajute să faci deja pași importanți în clarificarea cu sine – ce îți dorești, de fapt? – și să-mi oferi mie câteva informații ca să-mi fac o primă idee despre nevoile tale și despre cum am putea lucra mai bine ca să obținem rezultate. Câștigăm timp, iar tu economisești bani.

Te rog să citești mai întâi aceste informații, iar după ce le vei fi citit întoarce-te aici și răspunde la întrebările de mai jos; dacă nu-ți oferi timp să te documentezi înainte de a-mi scrie, nu-ți vei oferi nici pe parcursul programului și pleci din start cu șanse mici de reușită, pentru că dezvoltarea serioasă nu e o cursă rapidă, e un maraton cu multe obstacole; ca să ai șanse să reușești, oferă-ți timp să te documentezi :

Scrie-mi ce îți dorești,
în formularul de contact de mai jos

Fii foarte onest/ă cu tine, doar așa putem obține rezultate !

  1. Cine ești? Nume real, vârstă, educaţie, ocupaţie etc.

2. Cum m-ai descoperit și ce anume te-a determinat să alegi să lucrezi cu mine, nu cu altcineva?

3. Care ar fi primele 5 lucruri pe care le-ai spune, foarte onest, despre tine?

4. Trei aspecte foarte concrete ale vieții tale pe care vrei să le faci să meargă altfel (mai bine, mai armonios, mai sănătos, mai productiv, mai constructiv) în următoarele 12 luni :

Situația actuală
(cum merg lucrurile acum)

”Ținta” pe care ți-o propui
(cum îți propui să meargă lucrurile în 12 luni)

2a.  ………………  ………….
2b.  ………………  ………….
2c.  ………………  ………….

5. Ce vei face atunci când creierul tău – care e programat, ca orice creier uman, să facă economie de energie și să creeze motive „foarte serioase” ca să evite eforturile mari și prelungite – îți va spune „Nu-mi place”, „E greu, renunț”, ori altele de același fel ?

6. Ce aștepți de la mine pe parcursul programului?

7. Planul de plăți : cum îți dorești să faci plățile ?

  • cash / prin virament bancar;
  • … EURO avans, plătiți înainte de … ;
  • … rate lunare a câte … EURO fiecare, plătiți înainte de data de … a fiecărei luni ;
  • prima rată va fi achitată înainte de… ;
  • ultima rată va fi achitată înainte de …

8. Datele pentru contract și factură :

  • numele și prenumele, așa cum sunt scrise în CI;
  • CI seria… numărul… CNP…, eliberat de… la data…
  • adresa : localitatea… strada… nr. …. bl… sc. … apt…
  • datele firmei, dacă plătești prin firmă sau PFA :

………. cu sediul social în localitatea …, județ / sector…, str. … nr. …, bloc …, scara …, apartament …, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe langa Tribunalul …  sub nr. …, cod unic de înregistrare …, cont de virament nr. … deschis la … , Sucursala …. ; reprezentată de domnul/ doamna  …, în calitate de …, adresă e-mail de corespondență …, telefon … ;

Nume

Email

Subiect

Mesaj

Notă: Dacă nu primești un răspuns în maxim 3 zile, te rog să revii cu mesajul tău la adresa:  dezvoltare@elisabetastanciulescu.ro 

Sesiunile individuale față în față au loc în Bucureşti, zona Piaţa Victoriei – Dorobanţi. Lucrăm în spații obișnuite de viață (cafenele, restaurante, parcuri), nu într-un „cabinet”, pentru că procesele de autodescoperire și învățare-dezvoltare dau rezultatele semnificativ mai bune atunci când se desfășoară în contexte de viață reală. Unii clienţi doresc să lucrăm în biroul propriu sau în alte localităţi. În acest caz,  clientul acoperă toate cheltuielile legate de transport şi (dacă este nevoie) cazare + masă, la un nivel asupra căruia ne punem de acord prin Contract.

Sesiunile la distanță se desfășoară prin Zoom, Skype, telefon sau/și e-mail. Sunt foarte eficace, iar pentru unii beneficiari sunt chiar mai eficace decât sesiunile față în față. Putem lucra oriunde te afli, în zile și la ore convenabile pentru ambele părți.

Cursurile se desfășoară on-line, sâmbăta, în perioadele septembrie – decembrie și martie – iunie. Află mai multe, aici.

2020-Dezvoltare integrata

coach dezvoltare personala profunda

Dacă dorești să te amuzi puțin, să mă cunoști mai bine și să înțelegi mai bine ce vom simți, și tu și eu, atunci când ne vom întâlni, iată…

”Nu mă fotografia singur – i-a spus el cuiva -, că-mi strici firma”. Și m-a ales pe mine. Ca Adam. Eram cea mai faină femeie de pe peronul gol 🙂

Am râs, dar brațele încrucișate arată cât de ”confortabil” mă simțeam…

coach dezvoltare personala profunda

coach dezvoltare personala profunda

Trăim cel mai adesea emoții ambivalente : ne ”strângem” autoprotector și, totodată, ne ”aplecăm” către cel de lângă noi…

coach dezvoltare personala profunda

coach dezvoltare personala profunda

Apoi ne simțim din ce în ce mai relaxați. Pentru că intrăm tot mai mult ”în joc”…

coach dezvoltare personala profunda

coach dezvoltare personala profunda

Dacă vrei să descoperi, să dezvolți și să pui mai bine în valoare potențialul tău, al echipei tale și al familiei tale, eu voi fi fericită să colaborăm.

Dar dacă ai prea puțină răbdare sau îți trece deja prin minte să abandonezi cursa pe traseu, atunci nu mă căuta: dezvoltarea oricărei persoane și oricărei echipe e un maraton cu obstacole de depășit, nu o cursă rapidă de 50 metri plat.

 coach dezvoltare personala profunda coach dezvoltare personala profunda coach dezvoltare personala profunda

2020-Dezvoltare integrata

Abonare la newsletter


Abonează-te aici

Programează o sesiune


Contact

Ma intereseaza opinia ta, scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.