Eu îi ajut pe elevii de gimnaziu și liceu să învețe cum să învețe, astfel încât să echilibreze învățarea serioasă cu hobby-urile, ieșirile cu prietenii, practicarea sporturilor și alte aspecte ale vieții lor.

Abordăm împreună multiple aspecte ale procesului de învățare, care includ metode de învățare eficientă, concentrarea atenției, organizarea timpului, gestiunea emoțiilor.

Durata programului și numărul de sesiuni necesare variază în funcție de nevoile fiecărui elev.

Programele de grup cuprind, de regulă, 14 sesiuni, realizate la intervale de două săptămâni și grupate în două module pe întreaga durată a anului școlar.

De ce să aveți încredere în mine?

Am o experiență de 17 ani ca profesor.

Integrez în ghidarea procesului de coaching-dezvoltare cunoștințe multidisciplinare (teorii ale învățării, sociologie, neuroștiințe, psihologie cognitivă).

Practica mea de coaching a început cu o experiență consistentă ca beneficiar în programele doamnei Elisabeta Stănciulescu, cu schimbări semnificative realizate pe parcursul a cinci ani: au fost ca trecerea de la peștele care înota într-o baltă mică și mâloasă la peștele care înoată acum într-un ocean. Această evoluție m-a determinat să-mi doresc să ajut, la rândul meu, și alți oameni să înțeleagă mai corect lumea în care trăiesc și să reușească lucruri dincolo de ceea ce cred că ar putea realiza.

Am intrat în programul de pregătire teoretică și practică în coaching oferit de doamna Stănciulescu pentru echipa de francize pe care a creat-o. La recomandarea dumneaei, am urmat și un an de pregătire în cadrul programului Being Coach (ed) – Abilități esențiale de coaching organizat de școala de coaching One2Coach.

În prezent, mă pregătesc pentru a obține certificarea ICF, nivelul ACC (Associate Certified Coach), iar în următorii patru ani practica mea va fi întărită de un program sistematic de mentorat și supervizare pe care doamna Stănciulescu îl oferă tuturor celor șase coachi din rețeaua noastră de franciză.

Cât costă un program?

Prețul pe care îl plătesc de obicei clienții mei este de 50 euro pentru sesiunile de 60 minute și 75 euro pentru sesiunile de 90 minute. Clienții care lucrează serios primesc la final de program o sesiune bonus.

Pentru elevii care provin din familii care nu-și permit să plătească acest preț ofer reduceri, cu două condiții:

  1.  familia să evalueze corect și onest propriile resurse;
  2.  elevul și părinții să facă din procesul de învățare una dintre prioritățile lor pe întreaga durată a muncii noastre împreună.

Contactează-mă aici : mihaelaanghel05@gmail.com 

Citește mai multe pe acest site și solicită o sesiune cu Elisabeta Stănciulescu:

Abonare la newsletter


Abonează-te aici

Programează o sesiune


Contact