Aici găsești un contract cadru, pe care îl vom personaliza împreună, astfel încât tu să știi ce poți să aștepți în mod legitim de la mine, iar eu să știu ce pot să aștept în mod legitim de la tine.

Pentru că definirea clară a aşteptărilor reciproce e prima condiţie pentru un nivel sănătos de încredere – extrem de necesară ca să reușim ce ne propunem – şi pentru o relaţie civilizată pe termen lung.

Îmi place principiul gentlemen’s agreement, mi-aş dori să pot lucra tot timpul doar pe baza cuvântului dat şi a unei strângeri de mână. Însă experienţa mi-a dovedit că există destui oameni care îşi schimbă uşor aşteptările, opiniile, atitudinile, judecăţile şi care, în consecinţă, ajung de multe ori să nu-şi respecte cuvântul.

contract cadru dezvoltare personala

contract cadru

Un contract cadru care cuprinde drepturile şi obligaţiile reciproce este un instrument de lucru, care ne protejează, şi pe tine şi pe mine, de aşteptări imposibil de satisfăcut, ori de eventuale schimbări de atitudine, capricii sau abuzuri ale celuilalt.

Ştiu că cei mai mulţi români evită să semneze contracte. Spun “Mergem pe încredere”, apoi fiecare interpretează în felul său ce e “normal” să aştepte de la celălalt, iar în cele din urmă fiecare e mai mult sau mai puţin dezamăgit, ori poate fi victima unui abuz fără să se poată apăra. Este una dintre explicaţiile cele mai probabile pentru neîncrederea generalizată din România, pe care ne-o dezvăluie sondajele.

Am elaborat un contract cadru cuprinzător, care să ne ajute cu adevărat.

Citește atent acest contract cadru: vei înţelege modul de lucru şi vom economisi timpul și energia pe care, altfel, ar trebui să le alocăm pentru explicaţiile iniţiale absolut necesare, ori pentru gestiunea unor situaţii nedorite ce ar putea să apară pe parcurs.

Citește atent acest contract cadru: vei economisi bani, pentru că nu vei mai plăti o primă sesiune care ar trebui alocată acestor scopuri.

Oricare dintre prevederile acestui contract cadru poate fi negociată şi reformulată, în funcţie de nevoile şi dorinţele tale. E suficient să mi le comunici, iar eu voi căuta soluții.

Contract cadru. Partea I
Termeni și condiții generale

Partea I. Termeni şi condiţii generale este comună pentru toţi clienţii şi conţine descrierea detaliată a ce mă angajez eu să fac, precum şi a lucrurilor pe care este nevoie să le faci tu pentru ca, lucrând împreună, ca echipă, să obţinem rezultate cât mai bune.

Această parte îți garantează, între altele :

  • dreptul de a alege liber despre ce vrei sau nu vrei să vorbești;
  • dreptul de a alege liber ce aplici și ce nu aplici din ansamblul recomandărilor mele;
  • faptul că nu vei fi judecat/ă, indiferent ce spui şi ce faci;
  • confidenţialitatea sau anonimatul (caracterul etic al relației noastre);
  • posibilitatea încetării Contractului oricând dorești, cu singura condiție de a discuta deschis cu mine ce motive te determină să iei această decizie.

Descarcă PDF: Contract cadru – Partea I: Termeni și condiții generale

contract cadru coach - client


Contractul ne permite să avem o relație de prietenie profesională, foarte umană, caldă

contract cadru contract cadru contract cadru

Contract cadru. Partea a II-a
Obiectul, preţul şi modalităţile de plată

Partea a II-a: Obiectul contractului, preţul şi modalităţile de plată este negociată şi semnată cu fiecare client în parte.

Poți încheia contractul și face plățile pe persoană fizică sau pe persoană juridică.

  1. Unii clienţi preferă sesiunile faţă în faţă (întâlnirile directe).

2. Alţii preferă sesiunile prin telefon, Skype și e-mail, pentru că fie locuiesc în alte localităţi, fie călătoresc foarte mult, fie sunt foarte ocupaţi.

Dacă funcţionează? Categoric, da!

Și eu am fost sceptică la început, însă experiența mi-a dovedit că rezultatele pot fi foarte bune. Desigur, particularitățile beneficiarului sunt foarte importante: unii lucrează mai bine față în față, în timp ce alții lucrează la fel de bine, sau chiar mai bine, prin Skype sau telefon. De altfel, în coachingul mondial cele mai multe sesiuni se desfăşoară prin telefon, pentru că cei care le contractează sunt foarte ocupaţi sau călătoresc mult.

Contract cadru. Monitorizări

Pe parcursul programului și la finalul lui, vom monitoriza împreună procesul și rezultatele, pe baza unor instrumente de lucru pe care eu le creez sau le adaptez special pentru tine, astfel încât să conştientizezi mai bine de unde ai plecat, unde te afli şi care sunt paşii următori pe care e benefic pentru tine să-i faci, iar în baza acestei conștientizări să iei deciziile cele mai potrivite.

contract cadru contract cadru contract cadru

Cel mai complex curs dezvoltare personala profunda

Abonare la newsletter


Abonează-te aici

Programează o sesiune


Contact

Ma intereseaza opinia ta, scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *