Contacteaz-o pe Lavinia: laviniadieac@gmail.com 

Practica de coaching a Laviniei are baze solide, cu care puțini coachi se pot mândri. A început cu o experiență consistentă ca beneficiară foarte mulțumită de schimbările din viața ei personală, profesională, de familie și socială, realizate pe parcursul a șase ani cu ajutorul programelor de coaching-dezvoltare oferite de Elisabeta Stănciulescu; această experiență a determinat-o să-și dorească să devină coach, ca să-i ajute la rândul ei pe alții așa cum a fost ea ajutată; înainte, nu se gândise niciodată că și-ar putea dori să aleagă acest drum. A continuat cu doi ani de pregătire exigentă, teoretică și practică, desfășurată simultan în cadrul programelor organizate de Universitatea Cambridge și în cadrul programului de pregătire a francizei organizat de Elisabeta. Iar acum și în următorii patru ani calitatea muncii ei este și va fi întărită de un program sistematic de mentorat și supervizare pe care Elisabeta îl oferă tuturor celor șase coachi din rețeaua ei de franciză.

Lavinia este dedicată să ofere o valoare excepțională prin practica sa reflexivă robustă și aderă la Codul Global de Etică.

Urmând modelul creat de Elisabeta, ea abordează cu clienții multiple fațete ale vieții lor personale, profesionale și sociale, integrând în ghidarea procesului de coaching-dezvoltare cunoștințe multidisciplinare (din sociologie, teorii ale învățării adulților și diverse abordări psihologice).

Prețuri

Prețul pe care îl plătesc de obicei clienții Laviniei este de 75 euro pentru sesiunile de 60 minute și 100 euro pentru sesiunile de 90 minute.

Citește aici cum să te raportezi corect la prețul pe care îl plătești și cât costă un program de coaching-dezvoltare elaborat și ghidat de Elisabeta. 

Poți contracta o singură sesiune sau două-cinci, pentru un scop punctual.

Dacă rezultatele pe care le dorești sunt mai complexe, programul care dă rezultatele cele mai bune cuprinde 14 sesiuni.

Lavinia oferă o sesiune bonus la finalul programului pentru clienții care dovedesc hotărâre în urmărirea unor scopuri sănătoase, corecte legal și etic, productive și constructive.

Contacteaz-o pe Lavinia: laviniadieac@gmail.com 

Citește mai multe pe acest site și solicită o sesiune cu Elisabeta:

Abonare la newsletter


Abonează-te aici

Programează o sesiune


Contact