Am adunat aici – cu copy-paste – mărturiile cu cea mai mare credibilitate, pentru că au fost scrise pe suporturi independente, unde eu nu le pot nici inventa, nici modifica: alte site-uri, bloguri, Facebook, LinkdIn.

Destul de mulţi semnează cu numele complet, indicând uneori şi instituţia la care lucrează şi/sau o adresă e-mail. Eu le mulţumesc în egală măsură şi celor care împărtăşesc din experienţele lor semnând doar cu prenumele sau cu inițiale.

Unii au mai multă libertate instituțională și mai mult timp ca să scrie mărturii, comentarii; alții, îndeosebi managerii de top și persoanele publice, au mai multe constrângeri care impun confidențialitate sau/și mai puțin timp ca să scrie.

Mihaela Bogatu, antreprenor, 8.10.2014 (comentariu Facebook)

Nu numai ca mi-am clarificat cauze si motive, am gasit si directia pe care mi-o doresc si de care nu eram 100% sigura pana sa discutam. Au fost cele mai productive 2 ore din viata mea .
Iti multumesc foarte mult, sunt profund recunoscatoare, am avut o revelatie!

*

Raluca Lacatusu, 6 septembrie 2014 (comentariu Facebook)

Am inceput astazi programul de dezvoltare personala DACI-AS VIP. A fost o experienta cu totul noua pentru mine, si cu o abordare foarte noua. Am adunat foarte multe subiecte de reflectie si exercitii la care nu m-as fi gandit, si toate intr-un timp foarte scurt. Abia astept sa incep sa lucrez cu mine, multumesc !

Ilinca Ionescu, antreprenor, 22 februarie 2013 (recomandare LinkedIn)

Dna Elisabeta este un coach (life + business, pentru ca asa cum am realizat prin intermediul dansei cele doua sunt foarte strans corelate) exceptional. O persoana deschisa, bine organizata, cu o experienta uluitoare care stie sa iti puna intrebarile potrivite la momentele potrivite, oferindu-ti posibilitati diverse de a-ti realiza si defini propriul drum.
Este un ghid punctual, obiectiv, neintruziv (ca vocea propriei constiinte) care iti oferta o structura, strategie de pornire in sesiunile de dezvoltare personala.
O recomand cu multa caldura tuturor persoanelor care stiu ca pot mai mult, dar nu isi dau seama cum si-ar putea atinge acel potential, celor care sunt confuzi si vor sa avanseze in cariera lor, dar nu realizeaza de ce nu reusesc.

*R*

Catalogul liber-profesioniştilor din România, un site independent; mărturiile de pe acest site se opresc la 2012 din cauză că acest site pare tot mai puțin accesat, iar eu nu l-am mai indicat clienților.
Revelatii
la 24 10 2012
Buna ziua, Numele meu e Horatiu, am 26 de ani si sunt din Cluj Napoca. Eu am avut deosebita placere de a sta de vorba cu doamna Elisabeta Stanciulescu in vara ce tocmai a trecut, la Cros Camp. A fost prima mea tangenta cu coaching-ul 🙂 Am luat parte la sesiuni de formari profesionale, conferinte, training-uri, workshop-uri sau orice alte feluri de educatie profesionala sau personala, insa nimic nu se poate compara cu o sesiune de coaching cu aceasta stimabila doamna. Aveam niste blocaje, le constientizam cat de cat insa nu puteam sa scap de ele. Nu cred ca am stat mai mult de 30 de minute de vorba, si pe langa faptul ca m-a “deblocat” total, dupa cele 30 de minute nici nu imi mai aduceam aminte sa le fi avut. Nici urma de ele. Da, stiu, pare o poveste frumoasa insa va garantez ca e mai mult decat adevarat. Nu imi venea sa cred ce se intampla si cum am lasat atatia ani sa treaca fara ca eu sa fac ceva in acea privinta. Si acum, dupa cateva luni sunt efectiv UIMIT !! Nu stiu ce face doamna Stanciulescu, coaching, dezvoltare personala, mentoring, un mix intre acestea, habar n-am, dar pe mine in 30 de minute m-a schimbat radical, modul de viata si felul de a privi lucrurile. In bine ! Au fost pur si simplu revelatii dupa revelatii in doar 30 de minute. Multumesc din suflet !
NB – Sunt performantă, dar nu fac minuni. Rezultatele despre care povesteste Horatiu – spectaculoase, intr-adevar – au fost posibile datorita terenului pregatit anterior prin trei ateliere de grup, de cate 2-4 ore fiecare. Si, bineinteles, datorita seriozitatii, autenticitatii si deschiderii lui catre schimbare. Nu eu produc schimbarea, clientul este intotdeauna cel care o produce, e in primul rand meritul lui. Pe de altă parte, eu nu furnizez servicii de coaching, ci o alternativă la coaching, despre care mulți spun că aduce schimbări mai profunde și mai durabile.
O alta perspectiva
de Alexandru Racu
la 19 10 2012
Am ajuns pe site-ul doamnei Elisabeta Stanciulescu in calitate de absolvent a doua facultati, fost bursier, insa fara perspective pentru ce va urma pe plan profesional incat sa-mi ating obiectivele. Pe site-ul dumneaei am gasit tot ce aveam nevoie pentru a ma convinge de calitatile sale si de faptul ca ma poate ajuta, iar comentariile si chestionarele de evaluare nu au facut decat sa imi confirme acest lucru. Inca de la prima sedinta de coaching mi-am dat seama ca impreuna cu doamna Elisabeta Stanciulescu voi putea face o schimbare in viata mea si in modul cum abordez obiectivele mele. Aceasta m-a ajutat sa-mi identific lipsurile, atitudinile neproductive si sa descopar metode uzuale pentru a le remedia. In urma acestui program de coaching mi-am schimbat stilul de viata, modul de a gandi si de a aborda problemele, felul de a relationa cu oamenii si am capatat mai multa incredere in fortele proprii. Aceasta a fost experienta mea si tin sa-i multumesc doamnei Elisabeta Stanciulescu pentru faptul ca mi-a aratat ce inseamna performanta si m-a invatat sa ma concentrez pe obiectiv.
NB – Eu nu mă prezint niciodată drept “coach” şi nu folosesc niciodată o abordare în termeni de “lipsuri”; acesta este limbajul clientului. Sunt un profesionist interdisciplinar, iar metoda pe care o folosesc combină flexibil resurse din metodologia cercetării științifice, coaching, consiliere, mentorat, training, sociologie, antropologie, psihologie, științe ale educației, științe ale familiei, filosofie…, în funcţie de nevoile celui care lucrează în echipă cu mine.
la 14 10 2012
Am avut onoarea de a o cunoaste pe Elisabeta in vara acestui an intr-o tabara de dezvoltare personala. Cuvantul e modest pt.  a descrie impactul pe care l-a avut asupra mea… Marturisesc cu mana pe inima ca fiecare exercitiu imi provoca cate o noua REVELATIE ! Sclipiri dupa sclipiri: cred ca a fost saptamana cea mai intensa in procesul de autocunoastere prin care am trecut. Elisabeta este INVATATORUL autentic dupa care am tanjit tot timpul. Altul ar fi fost prezentul meu daca as fi avut parte in scoala de un asemenea indrumator… Experienta anilor de catedra face diferenta ! Un pedagog extraordinar, care se pricepe sa sculpteze in tine, atat de profund incat nici nu stii cum sa reactionezi: sa plangi, sa razi, sa topai sau sa ramai in contemplare… Nu pot decat sa-i port o amintire placuta si sa-i Multumesc cu multa RECUNOSTINTA !
Deci, care e busola?
de Septimiu Valasutean
la 17 09 2012
Constat ca iesim din scoala cu capul plin de informatie, multă de valoare chestionabila pe termen lung. Mai deprindem, daca ne straduim, abilitati de a opera cu diverse masinarii facute din materie sau/si idei sau/si emotii. Majoritatea dintre noi nu stim insa sa ne evaluam si sa ne gestionam pe noi insine pe termen lung, asa ca nu e de mirare ca ajungem sa ne ratacim de noi insine si sa bajbaim prin viata. Surprinzator, sau poate nu, instrumentele de care avem nevoie sa evitam deriva sunt in noi, sunt simple si functioneaza pe baza de carburant eco – determinare, onestitate, bunavointa, caracter … Pentru mine, Elisabeta este indrumatorul, ghidul, oglinda si pilda care m-au ajutat sa ma redefinesc, sa-mi stabilesc propriul azimut si apoi sa ma asigur ca tin directia. Multumesc din suflet!
*
Comunicare, Invatare, Dezvoltare
la 20 08 2012
De putine ori in viata avem sansa sa intalnim oameni care ne faciliteaza intalnirea cu noi insine/insene, cu ceea ce avem mai autentic si mai profund. Invatam foarte multe lucruri in scoala, dar foarte putine despre noi si despre cum putem sa ne sporim potentialul prin (re)constructie permanenta. Acest lucru nu se invata din carti, ci gratie unor oameni cu vocatie si pricepere, asa cum reuseste sa fie, in mod exemplar, Doamna Elisabeta Stanciulescu. Pentru mine, munca pe care o face dumneaei ramane un reper important pentru tot ceea ce inseamna formare, educatie, dezvoltare personala. Mi-ar placea ca acest model de invatare, centrat pe modelarea noastra interioara si pe congruenta intre valori si comportamente, sa devina o practica fireasca si accesibila in sistemul romanesc de educatie. Prin ceea ce face si prin ceea ce este Doamna Elisabeta Stanciulescu se confirma foarte frumos mesajul lui Mahatma Gandhi: “Be the change you want to be”.
.
Un adevarat mentor
la 22 12 2011
Am cunoscut-o pe doamna Stanciulescu intr-un moment de cumpana in privinta carierei mele. Cu ajutorul dumneaei am invatat sa imi acord timp, sa analizez si studiez reactiile, trairile si actiunile zilnice, am ajuns sa ma cunosc mult mai bine, sa vad lucrurile foarte clar, sa imi stabilesc o viziune pe termen mediu si lung si chiar sa imi trasez pasii de urmat pentru a-mi atinge obiectivele profesionale. Doamna Stanciulescu m-a invatat cum sa ma observ si, mai mult decat atat mi-a mai aratat o lectie importanta in privinta asteptarilor fata de ceilalti: trebuie sa mentinem un echilibru intre ceea ce daruim si ceea ce asteptam de la oameni. Un alt ajutor pretios pe care l-am primit din partea doamnei Stanciulescu este evidenţierea unor aspecte pe care am nevoie să le îmbunătăţesc, pe care eu nu le-aş fi conştientizat fără ajutor, cu toate ca le notasem în observaţiile mele zilnice. Pot sa spun ca am devenit o persoana diferita fata de cea care eram la inceputul programului. Ma simt sigura pe mine si increzatoare, hotarata si puternica. Nu va puteti inchipui cat de bine ma simt!
“particele” din suflet si intelepciune
la 07 12 2011
Doamna Elisabeta Stanciulescu este un om extraordinar, fara exagerare. Nu am intalnit pana acum o persoana care sa daruiasca atat de mult, si nu ma refer doar la binele facut prin sedinte, dar la felul cum simt ca am primit “particele” din sufletul si intelepciunea doamnei in timpul cat am discutat. La fel primim particele din intelepciunea si sufletul dvs. prin intermediul blogului. Daca fiecare din noi ar avea curiozitatea sa citeasca cate un articol; daca un student sau un licean ar citi articolele despre lectura profunda, noi am fi altfel-noi ca indivizi, noi ca viitori “intelectuali” ai societatii.
Forta prin care am constientizat
la 27 09 2011
Am urmat cu dna. Elisabeta Stanciulescu un program de consiliere profesionala. In acest program am atins un aspect foarte important : lucrul cu mine insami, constientizarea tiparelor si modelarea lor. Pentru mine dna. Elisabeta Stanciulescu este o prezenta, si exigenta si blanda, care apare in gandurile mele atunci cand sunt tentata sa renunt la urmarirea obiectivelor propuse. Acest lucru imi face foarte bine, pentru ca astfel fac eforturi sa nu decad, ci sa privesc spre viitor. Intrebarile dansei imi suna mereu in minte si astfel, reusesc sa ma proiectez in rolul de mentor pentru mine insami. Am invatat sa imi adresez intrebari care ma ajuta sa ma gandesc la un numar mai mare de solutii si perspective privind urmatoarele aspecte personale: sensul vietii, atingerea obiectivelor, tipare si orgolii existente, lecturare cu sens, angajarea interioara creativa in propria viata. Dna. Stanciulescu va multumesc mult pentru sustinerea si energia pe care mi-ati acordat-o. Sper ca multe persoane sa aiba oportunitatea sa lucreze cu d-voastra. Imi doresc sa ramanem in contact !
.
0
Modelul de care avem nevoie în educaţie
la 08 09 2011
E foarte, foarte, foarte frumos şi special ce mi se întâmplă de câteva săptămâni, atât în timpul cât şi după conversaţiile cu Elisabeta Stănciulescu. Simt o bucurie continuă, profundă, motivantă şi mobilizatoare de a trăi intens fiecare clipă şi fiecare pas pe care îl fac pe Calea spre Vis. Fiecare conversaţie reuşeşte să mă răscolească profund, dar mă şi entuziasmează, mă înalţă. Revăzându-mi mereu şi mereu notiţele şedinţelor de dezvoltare personală şi profesională de tipul coaching-style, am simţit deseori că mă detaşez de mine şi particip conştient la propria mea transformare/devenire, am realizat mai bine rolul întrebărilor în limpezirea gândurilor şi trăirilor mele cele mai profunde, m-am simţit şi actor şi spectator în acelaşi timp şi n-am ezitat deseori să zâmbesc de naivităţile mele din timpul şedinţelor. Sunt extrem de recunoscătoare Doamnei Elisabeta Stănciulescu, un adevărat Profesor-Coach-Tutor-Mentor Model, pentru generozitatea şi profesionalismul cu care mă ajută să trăiesc profund bucuria paşilor pe care-i fac înainte, într-o direcţie în care am încredere.
O CALAUZA… IN UNIVERSUL INTERIOR
de Potmischil Daniela
la 13 08 2011
Am cunoscut-o pe D-na Elisabeta Stanciulescu intr-un moment in care universul meu interior era ca o mare in furtuna, iar tot ceea ce cladisem din punct de vedere profesional in 25 de ani de cariera nu avea nici o valoare in fata sefilor mei… simteam ca ma scufund… Am inceput sa lucram si mi-a aratat “oglinda” in care sa ma privesc… pe mine, cea reala, cu valoare intrinseca. M-am RECONCILIAT cu mine si cu cei din jur…. Dupa mai multe sesiuni de lucru cu d-na Stanciulescu, am reusit sa ma reasez in zona pozitiva a sistemului de referinta si am invatat ca, daca eu cred in mine si ma respect, va veni apoi si respectul celorlalti… Acum ma simt mai puternica, pot infrunta mai usor problemele cu zimbetul pe buze… De noi depinde sa fim complet nefericiti sau solari. M-a ajutat sa ma eliberez de sabotori interiori… Un profesionist desavarsit si un Suflet special…
la 28 01 2011

Scriu acest comentariu la aprope 4 ani de la prima intalnire cu d-na Stanciulescu (master) si la aproape 3 ani de la ultima intalnire cu dumneaei (scoala doctorala), iar de data asta o fac dintr-o alta pozitie: cea de bursier Fulbright la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume in domeniul asistentei sociale: Rutgers, the State University of New Jersey. Nu o sa uit niciodata orele tarzii pana la care stateam la cursuri (care nu mai par atat de tarzii acum cand si aici sunt cursuri de la 18:00 la 20:30 si cand bibliotecile sunt deschise pana tarziu si ma prinde uneori ora 00:00 rasfoind carti si sorbind dintr-o cana mare de cafea, incercand “sa recuperez” lipsa materialelor informative pe cand studiam in tara), nu o sa uit admiterea la doctorat cand m-am facut dintr-o data “alb ca varul” vazand cine e in comisia de admitere 🙂 si am inceput sa imi “sperii colegii” cu privire la exigentele dumneaei, dar la fel nu o sa uit niciodata sentimentul de multumire pe care l-am avut cand am obtinut titlul de doctor si am avut timp sa stau “sa cuget” la toti anii ce au trecut si la profesorii care m-au format. Particip acum la cursurile doctorale de aici, iar una din materii e Qualitative Research Methods. Ii sunt profund recunoscator pentru ca acum “imi permit” doar sa recapitulez cunostintele din Patton :-). Nimic nu mai pare acum greu, nimic nu mai pare acum in zadar sau prea exigent…a meritat totul, mai ales ca acum pot sa compar doua sisteme diferite. Acum inteleg ce inseamna un doctorat in Romania si un doctorat in SUA, sunt mandru ca pot sa am o converstaie pe metode de cercetare calitative tinand fruntea sus, iar asta i se datoreaza intrutotul. D-na Stanciulescu reprezinta un model de profesionalism pentru mine si sper ca si studentii mei sa afirme asta candva despre mine.

.

MihaiPR

la 21 12 2010

Elisabeta reprezinta o “rara avis” in sensul in care imbina experienta in domenii conexe, dar distincte (consiliere, coaching, educatie), cu o experienta vasta de viata. Toate acestea ii permit sa faca apel la un set divers de tehnici si metode de lucru, in functie de temele abordate de client, fiindu-i acestuia alaturi intr-o maniera caracterizata de intelepciune si lipsa de (pre)judecata. In plus, reuseste sa creeze o relatie de apropiere si empatie, pastrand mereu un grad de detasare care asigura obiectivitatea necesara unui demers care adeseori implica schimbari profunde in universul clientului.

Contact

.

Un deschizator de drumuri de Alina C.

la 09 08 2010

Programul m-a ajutat sa-mi dezvolt capacitati tranversale precum: capacitatea de automotivare, gestiunea mai buna a tendintei de victimizare, formularea de obiective clare si realiste, orientarea catre o gandire mai optimista, constientizarea invatarii care vine din orice experienta, identificarea unor modele de comportament, atentia la detaliu, capacitatea de a nu mai amana, de a ma focusa, stabilirea unor scopuri pentru actiuni viitoare. Am lucrat pentru obiective care s-au finalizat in rezultate concrete ( un exemplu ar fi gestiunea mai buna a timpului). M-a ajutat foarte mult atitudinea pozitiva, experienta de viata care mi-a fost impartasita.Am fost impresionata de gandirea si profesionalismul Dnei. Stanciulescu. Astfel, dansa va ramane un model pentru mine. Efectul programului este ca ma simt mai puternica si mai libera. Va recomand din toata inima sa porniti pe un nou drum indrumati de Dna. Elisabeta Stanciulescu.

.

Ratiune si simtire de Maria Popa

la 05 08 2010

Pe parcursul programului, am învătat sa-mi pun întrebări, să caut soluții pentru problemele care mă frământă, sa iau decizii mai usor, dezvoltandu-mi latura pragmatica. Am învățat sa aplic/valorific in viata mea cotidiana teorii din sociologie, management si comunicare, studiate in timpul anilor de scoala (de ex., teoria sistemelor, teoria alegerii rationale, inteligenta emotionala etc). Naturalețea, obiectivitatea, empatia, si nu in ultimul rand, abordarea interdisciplinară a doamnei Stanciulescu, m-au ajutat să conștientizez că EU sunt cea care isi va asuma pana la capat responsabilitatea pentru propria viata/fericire. Pe viitor, nu voi uita ca imi pot costrui propria stare de bine si ma voi intreba in fiecare dimineata: ce pot face eu astazi ca viața mea sa fie frumoasa?

.

Un om extraordinar de Traian Bruma Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

la 25 03 2010

Decizia doamnei Elisabeta Stanciulescu de a pleca de la o universitate prestigioasa cum este Babes Bolyai este pentru mine cel mai bun reper in ceea ce priveste curajul si taria de caracter. Am fost impresionat de puterea domniei sale de a se reinventa profesional facand un pas lateral spre coaching si consiliere. Este printre putinele persoane la care, atunci cand ma gandesc, prind incredere in drumul nebatatorit pe care l-am ales. Intr-un punct al acestui drum o discutie cu domnia sa m-a ajutat sa vad lucrurile intr-o perspectiva diferita si sa iau o decizie mai buna.

.

profesionalism de lect .dr. Daniela Cojocaru UAIC Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

la 18 02 2010

Elisabeta Stanciulescu reprezinta pentru mine un standard de calitate in cercetarea sociala; intrand pe blogul sau personal am trait acelasi sentiment pe care l-am avut cat i-am fost in preajma ca studenta, si anume bucuria unei intalniri care te modeleaza si te imbogateste, pe care doar cei intelepti si generosi o pot oferi.

.

O personalitate puternica de prof. dr. Mihai Dinu Gheorghiu (UAIC) Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

la 22 01 2010

Admir de multi ani calitatile profesionale si umane ale Elisabetei Stanciulescu, curajul, puterea de munca, inteligenta si sensibilitatea. Este de un real ajutor celor care (…)

.

o persoana intr-adevar inteleapta de Robert Serban Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

la 22 01 2010

Am apelat la doamna profesor Elisabeta Stanciulescu acum cateva luni intr-o problema de familie pe care cu ajutorul ei am depasit-o, iar multe lucruri imi sunt de folos si in business. Am lucrat cu multi profesionisti foarte buni, dar dumneaei se evidentiaza prin empatie si intelepciune. Fara exagerare, cred ca e singura persoana inteleapta pe care am cunoscut-o pana acum. Nu-ti da propriu-zis sfaturi, iti da informatii si iti pune intrebari, te ajuta sa vezi lucrurile in perspectiva, sa iei in calcul toate consecintele pozitive si negative, sa te auto analizezi in profunzime, sa fii creativ, sa gasesti tu solutii, nu sa le copiezi de la altii. M-a surprins de la prima intalnire prin modul de comunicare elegant, dar foarte deschis si apropiat, care te ajuta sa fii si tu deschis chiar daca esti mai introvertit.

Contact

.

O mare pierdere pentru studenti de Mircea Comsa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

la 19 01 2010

La inceput am gandit ca plecarea dansei de la catedra e o mare pierdere pentru studenti, institutie si colegi. Desi am inteles motivele nu am aprobat “solutia”. Cred ca am gresit. Ceea ce face in prezent este de un folos mult mai mare si intr-o zona mult mai umana. Sunt convins ca pasiunea si profesionalismul ei vor continua sa fie un exemplu din care putem invata cu totii.

.

Crede in ce face, crede in oameni de Paloma Petrescu Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

la 19 01 2010

Elisabeta Stanciulescu crede in oameni, in capacitatea lor de a-si acorda o a doua sansa, de a-si schimba radical traiectoria in viata, daca reusesc sa se cunoasca, sa se descopere pe sine. Aceasta este marea ei calitate: stie cum sa te faca sa te auto descoperi, sa fii uimit de cate lucruri poti face, desi nici nu ai fi indraznit sa ti le propui cu ceva vreme inainte. Elisabeta Stanciulescu este, ea insasi, un caz special, pentru ca a avut taria sa renunte la o pozitie sociala de invidiat, din motive demne de respect si este foarte aproape de succesul pe care fiecare dintre noi si-l doreste in viata.

.

Strongly recommended! de Daniela Crasnean, MBA

la 19 01 2010

Inegalabila experienta profesionala, simtul practic si arta cu care abordeaza relatiile interpersonale sunt doar cateva din calitatile doamnei Stanciulescu pe care le-am apreciat intotdeauna. La nivel personal, ii sunt recunoscatoare pentru ghidarea in alegerea carierei in SUA. Dovada faptului ca sfatul dumneaei a reprezentat solutia optima pentru cariera mea este atat acceptarea la un program pestigios MBA din California cat si absolvirea acestui program in Decembrie 2009 cu cea mai inalta distinctie- Beta Gamma Sigma. Ca absolvent al unui program in business, recomand serviciile doamnei Stanciulescu oricarei firme care doreste sa-si maximizeze eficienta printr-un management adecvat al resurselor umane. Se pare ca pe viitor acestea vor reprezenta tot mai mult elementul de diferentiere si sursa inimitabila a unei pozitionarii competitive avantajoase.

.

Un profesor la grad de excelenta de vasilica stamatin la 18 01 2010 Am avut bucuria si privilegiul de-a o avea pe doamna profesor Stanciulescu la catedra de-a lungul anului de scoala doctorala, la Cluj.Intalnirea cu domnia sa mi-a marcat evolutia ca cercetator, si m-a facut sa fiu mandra ca un profesor din Romania preda la asa standarde .In prezent am o bursa de Academic Visitor la Facultatea de sociologie in cadrul Universitatii din Leeds, si va marturisesc ca nu ma despart de caietul cu notitele luate la cursurile doamnei Stanciulescu.Chiar daca as vrea, n-as putea.In primul rand pentru ca acolo am toate informatiile structurate in vederea finalizarii tezei mele de doctorat, si nu in ultimul rand, pentru ca acele randuri scrise in graba , cu disperarea de-a nu pierde nici un detaliu, ma fac sa-mi amintesc cu drag de un profesor unic si de o fiinta umana exceptionala.

.

specialist de prof. dr. Vintila Mihailescu, SNSPA

la 18 01 2010

Intr-o societate in care, din pacate, ideea insasi de ‘specialist’ nu mai are prea multa trecere, doamna profesoara Stanciulescu este un specialist. Pur si simplu ! Si de la un specialist oricine are, oricind, de invatat !

.

un adevarat specialist de Adriana

la 17 01 2010

Am cunoscut-o pe Doamna Elisabeta Stanciulescu intr-unul dintre frecventele momente de vulnerabilitate si tristete din acea perioada. Sedintele de coaching personal m-au ajutat sa ma repozitionez, inca de la prima intalnire, ajutandu-ma sa privesc realitatea intr-un mod pozitiv. In timp, in cadrul acestor sedinte mi s-a oferit suport pentru a-mi descoperi limitarile, perceptiile care ma tineau pe loc si din cauza carora nu am putut evolua, atat din punct de vedere personal, cat si profesional. Am descoperit cele mai bune obiective si modalitatile prin care acestea pot fi atinse. Progrese considerabile am remarcat atat in plan profesional, cat si in cel personal, relatia de cuplu dezvoltandu-se in mod deosebit. Doamna Profesor Stanciulescu este un veritabil specialist in domeniul comportamentului uman.Pasiunea acesteia pentru formarea si dezvoltarea motivatiilor trainice, gandirea sa vioaie, sensibilitatea sufleteasca, simtul de observatie practic, tactul, perseverenta, toate acestea vorbesc despre profesionalismul dumneaei.

.

o personalitate remarcabila de mihai

la 15 01 2010

Sunt cateva luni de cand am inceput sedintele de consiliere cu dna Stanciulescu, si pot spune fara exagera ca mi-a schimbat efectiv viata. M-a ajutat sa imi recapat increderea in mine (de mult timp pierduta). Cu ajutorul dumneaei am inceput sa privesc ca si obiective realizabile lucruri la care nici nu indrazneam sa visez acum cateva luni. Seriozitatea, profesionalismul, capacitatea de cunoastere a realitatii in profunzime, onestitatea sunt doar cateva din calitatile dnei Stanciulescu. Sunt foarte norocos si onorat ca am avut ocazia sa o cunosc si ca mi-a oferit sansa imensa sa ma cunosc.

Contact

.

profesionalism si spirit analitic de Stefan Cojocaru

la 15 01 2010

Am avut oportunitatea de a lucra cu dna Stanciulescu si apreciez in mod deosebit profesionalismul, rigoarea si spiritul analitic cu care te incanta de fiecare data. Este o persoana curioasa si care este extrem de exigenta cu ea insasi. Iti ofera de fiecare data sansa sa inveti ceva, cu generozitate si bune intentii. Am invatat de la dna Stanciulescu sa-mi pun mereu intrebari, sa desfac “firul in patru”, dar sa ma intorc intotdeauna de unde am plecat. Este una dintre persoanele care au participat in mod profund la dezvoltarea mea profesionala si care mi-a deschis ochii pentru a vedea altfel realitatea in care traim. Este una dintre putinele persoane pe care le cunosc si care a reusit sa ajunga la un nivel de cunoastere extrem de profund a realitatii.

.

Profesionalism de Ina Porumb

la 14 01 2010

Credinta ca ceea ce face trebuie realizat la cele mai inalte standarde posibile si cu foarte multa responsabilitate. Eleganta, senzatia ca nu oboseste niciodata si foarte multa pasiune in munca pe care o depune…cateva crampeie din ceea ce inseamna pentru mine doamna profesor Elisabeta Stanciulescu.

.

Life changing de Silvia

la 14 01 2010

Professor Stanciulescu is one of those people who can change your life in a matter of seconds and who are to leave a permanent impact on your life. She has already left her mark on my life in the most profound and positive way and I can only hope that more people can derive advantage from meeting her.She has not only showed me how to set the highest standards in professionalism, but taught me to set goals, refine my discourse, manage my time to be as efficient as I can, be inquisitive about myself, ask people the right questions, try to find the best solutions to problems. Anyone could easily be impressed on one hand with her professionalism, vast knowledge in various areas, subtlety in thinking, directness in approach and conciseness in speech all twined with eloquence as well as optimism, positive energy, vitality and warm heart.

Contact

.

Onestitate si profesionalism de Traian ROTARIU, prof. Univ. Babes-Bolyai

la 14 01 2010

Doamna Stanciulescu mi-a facut placerea de a veni si lucra, la invitatia mea, in cadrul catedrei de sociologie de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, catedra pe care o conduc. I-am facut, la vremea respectiva, o astfel de invitatie pentru ca am apreciat (…)

.

100 % profesionist de Dan Lungu, conf.dr. Univ. “Al. I. Cuza”

la 14 01 2010

Am avut privilegiul sa colaborez in numeroase ocazii cu dna Stanciulescu. Calitatea profesionala, exigenta stiintifica, capacitatea de comunicare umana si fireasca, precum si valorile morale sunt atuuri incontestabile. Din aceasta colaborare am deprins investigarea nuantata a socialului, problematizarea pertinenta si rigoarea metodologica. Se afla in topul specialistilor cu care am avut ocazia sa lucrez in tara si strainatate.

.

Profesionalism de monica

la 13 01 2010

O cunosc pe dna Stanciulescu de multi ani. Cu toate ca intre timp am mai lucrat si cu alte persoane valoaroase, cand vine vorba de seriozitate si spirit analitic in munca se pozitioneaza drept model. Sper sa aiba cat mai multe persoane ocazia de a colabora cu persoane atat de profunde ca dna Stanciulescu.

Abonare la newsletter


Abonează-te aici

Programează o sesiune


Contact

Ma intereseaza opinia ta, scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.