Ce te ajută să înveți cu rezultate și mai bune decât până acum?

Vorbim aici despre învățarea din cărți, de la profesori/mentori sau/și din experiență.

Care sunt modelele mentale (ce știi și ce crezi tu despre învățare) care te împiedică să înveți? Și care sunt modelele mentale care te ajută cu adevărat să înveți?

Care sunt emoțiile care te împiedică să înveți? Cum poți face din emoții un aliat în procesul de învățare?

Cum folosești tu resursele tale de timp și energie în procesul de învățare? Cum le poți folosi cu rezultate mai bune?

Cum folosești tu resursele tale sociale (grupuri, relații, aliați) în procesul de învățare? Cum le poți folosi cu rezultate mai bune?

Cine poate participa

Persoanele adulte (18+) :

 • care caută răspunsuri la întrebările de mai sus;
 • care acceptă că acele răspunsuri pot fi foarte diferite de ce gândeau până atunci;
 • care acceptă să testeze și să retesteze în viețile lor de fiecare zi acele răspunsuri, iar apoi să le nuanțeze și completeze pe baza unor observații atente;
 • care vor să antreneze competențele respective și să facă din ele obișnuințe noi.

Înscrie-te acum!
În grup vor fi cel mult 15 persoane,
ca să putem lucra foarte serios.

Unde și când lucrăm?

On line (ZOOM sau SKYPE).

14 întâlniri, la două săptămâni, prima și a treia sâmbătă din lună, în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie și, în anul următor, ianuarie, martie, aprilie, mai. Prima întâlnire va fi în septembrie, iar ultima în mai (anul următor).

Programele de dezvoltare prin coaching sunt mai eficiente atunci când au o durată mai lungă. De ce? Pentru că principiile învățării transformatoare pot fi respectate mai bine. Vei înțelege și antrena aceste principii pe parcursul programului.

Sâmbătă dimineața, între 9:30 – 13:00/14:00; două sesiuni de lucru, cu o pauză de 20-30 minute.

Cât te costă

300 euro avans

2475 euro / program / persoană, plătiți în lei la cursul BNR din ziua scrierii facturii, astfel:

 • în rate lunare, fără nicio dobândă;
 • după un plan de plăți personalizat, pe care tu însuți/însăți îl creezi;
 • trebuie să închei plățile până la ultima întâlnire din program – te înscrii mai devreme și plătești mai relaxat, pe parcursul mai multor luni;
 • în cazul în care situația financiară e de așa natură încât te-ar ajuta să eșalonezi plățile pe o perioadă mai lungă, nu ezita să-mi spui și vom agrea o soluție.

Pentru interesele tale specifice și pentru aspectele mai intime, care nu pot fi împărtășite în grup, poți adăuga sesiuni individuale și vei beneficia de 20% reducere la prețul anunțat pe site în momentul respectiv. Experiențele de până acum au dovedit că programele care dau rezultatele cele mai bune sunt programele de grup combinate cu câteva sesiuni individuale. 

Înscrie-te acum !

Scrie-mi un mesaj la adresa e-mail: dezvoltare@elisabetastanciulescu.ro

Dacă nu ai primit răspuns în 7 zile, te rog retrimite mesajul la adresa: elia.stn@gmail.com

Mesajul trebuie să conțină răspunsurile tale la aceste întrebări:

 1. Cine ești?
 2. Cu ce intenții / scopuri vii în acest program?
 3. Imaginează-ți că toate scopurile acelea au fost realizate 100%, ce se va schimba semnificativ pentru tine în viața ta de fiecare zi? (Din viața ta de fiecare zi face parte și munca ta = activitatea prin care generezi venituri, dar viața nu se reduce la muncă.)
 4. Ce ești dispus/ă să faci pentru ca acele schimbări semnificative pentru tine să se producă? La ce ești dispus/ă să renunți în favoarea acelor schimbări? Și la ce nu ești dispus/ă să renunți?
 5. Datele pentru factură:
  • Numele și prenumele din CI
  • Seria și nunărul CI
  • CNP
  • Adresa din CI
  • Nr. telefon
  • În cazul în care vrei să plătești printr-o firmă sau PFA, adaugă:
   • CUI
   • Nr. înregistrare Registrul Comerțului
   • Sediul social
   • Cont bancar
   • Banca

Programele în grupuri au mai multe avantaje

 1.  Înveți și din experiențele altora, nu doar din experiența proprie; știi proverbul: Omul inteligent învață din greșelile altuia, prostul nici din greșelile lui.
 2. Vezi și auzi direct că și alți oameni au sau au avut aceleași probleme, întrebări, obstacole etc. ca și tine, iar asta te ajută să accepți mai ușor să îți recunoști că ai unele probleme, întrebări, obstacole etc. de care, până atunci, te simțeai vinovat/ă sau rușinat/ă; cresc respectul de sine și stima sănătoasă de sine.
 3.  Vezi și auzi direct cum reușesc alți oameni ca tine să descopere și să integreze în viețile lor soluții care chiar funcționează; cresc încrederea ta că se poate și energia ta pentru acțiune în direcțiile care te interesează. 
 4.  Prețul pe care îl plătești e mult mai mic decât într-un program individual: practic, plătești doar o treime din prețul unui program individual.

Singurele dezavantaje au soluții la îndemână:

 1.  Avem mai puțin timp pentru a insista pe interesele individuale specifice.
 2.  Poți avea rețineri legate de împărtășirea unor experiențe proprii în grup, fie pentru că ele sunt foarte intime, fie pentru că ești introvert/ă, fie pentru că te temi că dezvăluirea lor te expun social (participanții le vor povesti altora).

Soluțiile la îndemână sunt acestea:

 1.  Pentru interesele tale specifice și pentru aspectele mai intime, care nu pot fi împărtășite în grup, poți adăuga sesiuni individuale și vei beneficia de 20% reducere la prețul anunțat pe site în momentul respectiv. Experiențele de până acum au dovedit că programele care dau rezultatele cele mai bune sunt programele de grup combinate cu câteva sesiuni individuale. 
 2. Fiecare participant semnează un contract care conține clauze de confidențialitate (obligația de a nu dezvălui altora lucrurile aflate despre alți membri ai grupului), iar încălcarea clauzelor respective poate avea efecte juridice.

Înscrie-te acum!

În grup vor fi cel mult 15 persoane,

ca să putem lucra foarte serios.

Abonare la newsletter


Abonează-te aici

Programează o sesiune


Contact