Program unic în România, prin metodă și beneficii: crești integrat, în toate sectoarele vieții tale (personal, profesional, cuplu și familie, social)

Ce beneficii obții? – descarcă PDF

Teme abordate și calendar 2021-2022 – Descarcă PDF

Îți promit că, dacă ai răbdare și te antrenezi exact așa cum îți recomand, rezultatele vor depăși proiectele cu care intri în program.

Nu-ți promit nimic din categoria „cel mai bun”; ierarhiile de tipul acesta sunt simple manipulări de marketing.

Nu-ți promit nici că îți va plăcea mereu; oricine a depășit nivelul mediocrității într-un domeniu, oricare ar fi domeniul, știe că procesul de învățare-dezvoltare uneori doare, uneori e foarte greu, iar uneori ajunge în punctul ”nu mai pot, nu mai vreau, renunț”.

Iată o foarte autentică și corectă descriere, asumată public de o participantă:

O fi cel mai bun? Nu știu.
E greu? DA. DA. DA.
Dă rezultate? OOOOOO, DAAA.
Mi-a plăcut? NU mereu. Ba era să plec – de 2 ori.
Am renunțat? NU.
N-am renunțat, am crezut și am avut încredere în mentor, în intuiția și mintea cu care am ales atent și grijuliu, pentru că era despre mine și viața mea această alegere”
(Oana Moșoiu).

Seria următoare va fi ULTIMA pe care o organizez și va fi una de excepție, pentru că aduce împreună două categorii de beneficiari:

  1. persoane​ ​interesate de​ dezvoltare​a integrată​ proprie (își doresc să facă pași semnificativi înainte în viețile lor personale, profesionale, de cuplu-familie și/sau sociale); 
  2. foști beneficiari ai programelor de dezvoltare integrată​ care au intenția  ​să achiziționeze o ​franciză​ (să ofere ei înșiși programe de dezvoltare integrată după modelul Elisabeta Stănciulescu)​.

Ambele categorii vor avea beneficii sporite.

Participanții care vin doar pentru propria dezvoltare integrată primesc, pe lângă toate celelalte resurse furnizate până acum în programele mele de dezvoltare integrată, și șansa unor alianțe cvasi-profesioniste (gratuite) cu cei care se pregătesc pentru franciză.

Participanții care se pregătesc să achiziționeze o franciză:

  • vor continua să lucreze și la propria dezvoltare integrată (vor fi propriii lor „clienți”);
  • vor face între ei alianțe de tip peer support;
  • le vor oferi sesiuni individuale celor interesați doar de dezvoltarea proprie (vor avea clienți la îndemână);
  • vor beneficia de sesiuni de supervizare cu mine.

Ce beneficii obții? – descarcă PDF

Teme abordate și calendar – Descarcă PDF

dezvoltare personal-profesionala intemeiata pe cercetare si experienta

 

Iată de ce să ai încredere în mine

dezvoltare-integrata-metoda-Elisabata-Stanciulescu

Am competențe multidisciplinare și experiență solidă în domeniul dezvoltării umane.

Sunt, prin calificări și experiență, sociolog și profesor universitar.

Am obținut doctoratul în sociologie cu o lucrare apreciată atunci drept o contribuție la cercetările internaționale în domeniu. Am lucrat ca profesor universitar în trei dintre cele mai prestigioase universități din România, iar în 2002 am fost autorizată să coordonez lucrări de doctorat. Am fost profesor invitat la Université ”René Descartes” (Paris V, Sorbonne), membru activ în cele mai puternice asociații internaționale ale sociologilor (ISA si AISLF) și speaker sau moderator în mai mult de 20 conferințe și congrese internaționale. Am publicat patru volume de autor și mai multe studii științifice, în reviste și edituri prestigioase din România, Anglia, Franța, Canada ; am co-tradus 6 cărți; am inițiat și coordonat zece ani colecția Sociologie-Antropologie la editura Polirom.

Din 2008, am ales să lucrez ca profesionist independent, iar de atunci furnizez servicii de dezvoltare pentru companii (manageri, angajați, echipe) și pentru persoane fizice (programe individuale și programe de cuplu/familie). Am acumulat mai mult de 3000 de ore de lucru practic cu clienții și am scris mai mult de 200 articole de știință aplicată în managementul muncii și vieții cotidiene, pe teme legate de autocunoaștere și dezvoltare integrată (personală + profesională + pentru viața de cuplu și familie + pentru contribuție socială).

Experiența solidă și competențele multidisciplinare acumulate mi-au permis să elaborez primul model de autodescoperire profundă, învățare transformatoare și dezvoltare de profunzime utilizat în România, care combină flexibil cercetarea, coachingul, mentoratul, consilierea, trainingul și educația și care e întemeiat pe împletirea experienței clientului cu cercetarea științifică autentică și cu o înțelegere de profunzime a pattern-urilor socioculturale românești.

Am construit cel mai complex program de dezvoltare a ceea ce e numit soft-skills oferit în România, iar un studiu științific realizat sub egida uneia dintre cele mai prestigioase universități, MIT, a confirmat recent că modul acesta de lucru, integrat și de lungă durată, are un impact excepțional atât asupra productivității (ROI = 250%), cât și asupra calității vieții participanților dincolo de locul lor de muncă. Nu las să se înțeleagă că programul meu ar fi fost evaluat de cercetătorii MIT; au evaluat un program organizat după principii foarte asemănătoare cu principiile programului pe care l-am creat și îl ofer eu: abordarea integrată a diferitelor „segmente” ale vieții oamenilor și întâlniri repetate (nu unice), gândite și realizate într-o viziune unitară și distribuite sistematic pe o durată mai mare (un an sau mai mulți).

Sunt un profesionist curajos și integru.

Oamenii care mă cunosc bine mă asociază cu atașamentul la valori precum autenticitatea, onestitatea, verticalitatea, seriozitatea, echilibrul, integritatea ; sunt valori care mi-au dat puterea să las în urmă un post foarte bun, în vârful ierarhiei universitare, și să construiesc practic de la zero un traseu profesional și un stil de viață diferite, la o vârstă la care cei mai mulți obișnuiesc să spună ”E prea târziu pentru mine”. Eu mi-am spus : ”Niciodată nu e prea târziu să înveți, să te dezvolți, să-ți lărgești zona de confort”. Am acționat în acord cu valorile mele și am reușit.

Mărturii video ale participanților din seriile precedente

 (click pe fiecare, pentru a deschide video)
 

„Simțeam că pot mai mult. Calitatea am văzut-o în profunzimea lucrurilor livrate. E ceea ce ne schimbă viața.”

„E diferit. Era pasul de care aveam eu nevoie: trecerea de la teorie la practică.”

„Ai dat niște bani. A meritat? Da. Mi s-a confirmat că e o bună investiție.”

 

Abonare la newsletter


Abonează-te aici

Programează o sesiune


Contact