Participă la acest program de dezvoltare integrată,
ca să crești în toate „sectoarele” vieții tale :
personal, profesional, al familiei și social.

E un program unic în România, prin metodă și beneficii.

dezvoltare personal-profesionala intemeiata pe cercetare si experienta

Iată o foarte autentică și corectă descriere, asumată public de o participantă:

O fi cel mai bun? Nu știu. E greu? DA. DA. DA. Dă rezultate? OOOOOO, DAAA. Mi-a plăcut? NU mereu. Ba era să plec – de 2 ori. Am renunțat? NU. N-am renunțat, am crezut și am avut încredere în mentor, în intuiția și mintea cu care am ales atent și grijuliu, pentru că era despre mine și viața mea această alegere” (Oana Moșoiu).

Eu nu-ți promit nimic din categoria ”cel mai bun”; ierarhiile de tipul acesta sunt simple manipulări de marketing.

Nu-ți promit nici că îți va plăcea mereu; oricine a depășit nivelul mediocrității într-un domeniu, oricare ar fi domeniul, știe că procesul de învățare-dezvoltare uneori doare, uneori e foarte greu, iar uneori ajunge în punctul ”nu mai pot, nu mai vreau, renunț”.

Îți promit doar că, dacă ai răbdare și te antrenezi exact așa cum îți recomand, rezultatele vor depăși proiectele cu care intri în program: ”Dă rezultate? OOOOOO, DAAA”.

Te sprijin un an întreg
15 întâlniri directe > 100 ore

Lucrăm în București, sâmbăta, la două săptămâni,
și vin oameni din toată țara,
chiar și din Suceava, Iași, Oradea, Cluj…,
iar unii participă prin Skype, pentru că locuiesc în alte țări
(Austria, Germania, Italia, Marea Britanie).

 Dacă îți dorești cu adevărat ceva,
distanța nu e un obstacol ! 

Cursuri 2020-2021: ce beneficii obții. Descarcă PDF

Cursuri 2020-2021: calendar și teme abordate. Descarcă PDF

 Plătești în 6-12 rate, 
tu alegi când și cât.

Cursuri 2020-2021: preturi și burse. Descarcă PDF

 Înscrie-te chiar ACUM ! 

 Discount : 312 euro. Ultimul. 

Cursuri 2020-2021: cum te înscrii. Descarcă PDF

Iată de ce să ai încredere în mine

Autodescoperire și dezvoltare personală profundă - cel mai complex curs

Am competențe multidisciplinare și experiență solidă în domeniul dezvoltării umane.

Sunt, prin calificări și experiență, sociolog și profesor universitar.

Am obținut doctoratul în sociologie cu o lucrare apreciată atunci drept o contribuție la cercetările internaționale în domeniu. Am lucrat ca profesor universitar în trei dintre cele mai prestigioase universități din România, iar în 2002 am fost autorizată să coordonez lucrări de doctorat. Am fost profesor invitat la Université ”René Descartes” (Paris V, Sorbonne), membru activ în cele mai puternice asociații internaționale ale sociologilor (ISA si AISLF) și speaker sau moderator în mai mult de 20 conferințe și congrese internaționale. Am publicat patru volume de autor și mai multe studii științifice, în reviste și edituri prestigioase din România, Anglia, Franța, Canada ; am co-tradus 6 cărți; am inițiat și coordonat zece ani colecția Sociologie-Antropologie la editura Polirom.

Din 2008, am ales să lucrez ca profesionist independent, iar de atunci furnizez servicii de dezvoltare pentru companii (manageri, angajați, echipe) și pentru persoane fizice (programe individuale și programe de cuplu/familie). Am acumulat mai mult de 3000 de ore de lucru practic cu clienții și am scris mai mult de 200 articole de știință aplicată în managementul muncii și vieții cotidiene, pe teme legate de autocunoaștere și dezvoltare personală+profesională+familială+socială.

Experiența solidă și competențele multidisciplinare acumulate mi-au permis să elaborez primul model de învățare-dezvoltare utilizat în România care combină flexibil cercetarea, coachingul, mentoratul, consilierea, trainingul și educația și care e întemeiat pe împletirea experienței clientului cu cercetarea științifică autentică și cu o înțelegere de profunzime a pattern-urilor socioculturale românești.

Am construit cel mai complex program de dezvoltare a ceea ce e numit soft-skills oferit în România, iar un studiu științific realizat sub egida uneia dintre cele mai prestigioase universități, MIT, a confirmat recent că modul acesta de lucru are un impact excepțional atât asupra productivității (ROI = 250%), cât și asupra calității vieții participanților dincolo de locul lor de muncă.

Sunt un profesionist curajos și integru.

Oamenii care mă cunosc bine mă asociază cu atașamentul la valori precum autenticitatea, onestitatea, verticalitatea, seriozitatea, echilibrul, integritatea ; sunt valori care mi-au dat puterea să las în urmă un post foarte bun, în vârful ierarhiei universitare, și să construiesc practic de la zero un traseu profesional și un stil de viață diferite, la o vârstă la care cei mai mulți obișnuiesc să spună ”E prea târziu pentru mine”. Eu mi-am spus : ”Niciodată nu e prea târziu să înveți, să te dezvolți, să-ți lărgești zona de confort”. Am acționat în acord cu valorile mele și am reușit.

.Înscrie-te ACUM ! 

312 euro discount, ultimul !

Mărturii video ale participanților din seriile precedente

 (click pe fiecare, pentru a deschide video)

„Simțeam că pot mai mult. Calitatea am văzut-o în profunzimea lucrurilor livrate. E ceea ce ne schimbă viața.”

„E diferit. Era pasul de care aveam eu nevoie: trecerea de la teorie la practică.”

„Ai dat niște bani. A meritat? Da. Mi s-a confirmat că e o bună investiție.”

voltare integrata metoda Elisabeta Stanciulescu

Foto: participanți la programul de dezvoltare integrata, metoda Elisabeta Stanciulescu, 2019

Abonare la newsletter


Abonează-te aici

Programează o sesiune


Contact