Creativitate și valori

Iată ce aduc eu nou pe piaţa românească, diferit de profesioniştii din serviciile de coaching, consiliere, mentorat, training, dezvoltare personală și educație pe care îi cunosc.

1. Un produs românesc: modelul DACI – AS VIP 

Dacă ești genul de persoană atrasă de reţetele de succes importate din Occident sau Orient și care sunt folosite de obicei în programele de dezvoltare personală, atunci alți experți de pe piaţă te pot ajuta mai mult decât mine.

Vino la mine dacă accepţi că profesionismul presupune obligatoriu creativitate, iar nu simpla aplicare, reproducere a unor modele considerate universal valabile. Eu fac parte dintre profesioniștii români care au dovedit în repetate rânduri că pot produce lucruri comparabile cu acelea produse de profesioniștii de top din alte părți ale lumii.

DACI – AS VIP este, în acest moment, singurul model din domeniul serviciilor pentru învățare și dezvoltare care îndeplinește toate aceste trei condiții necesare de calitate:

  • a fost creat în România, pe baza unei foarte bune cunoașteri a realităților socioculturale românești;
  • e ancorat solid în cercetarea socioumană de cel mai înalt nivel;
  • e rezultat al unei îndelungate experiențe profesionale și de viață.

Beneficiezi de întrebări și răspunsuri, explicații, exemple, exerciții individuale și în echipă, jocuri de rol, aplicări în viața reală, analize, adaptări, încurajări, recomandări.

2. Multidisciplinaritate și transdisciplinaritate

Dacă ești convins(ă) că doar un psiholog sau un coach te ajută să te cunoşti mai bine, să-ți depăşești limitele, să găsești cariera care ți se potriveşte, să fii un leader mai bun, să ai o echipă mai performantă, să comunici mai sănătos, să ai relaţii mai bune, să gestionezi stresul etc., atunci te rog să cauți un psiholog sau un coach.

Eu sunt altceva. Calificările și experiențele mele de muncă sunt multidisciplinare și la alt nivel:

licență în filosofie și doctorat în sociologie ; profesor universitar în trei dintre cele mai prestigioase universități din România ; coordonator de lucrări de doctorat ; profesor invitat la Sorbona și diferite stagii în alte universități occidentale ; mai mult de 20 de invitații onorate ca speaker sau moderator în conferințe și congrese internaționale ; studii și cărți științifice publicate în reviste și edituri prestigioase din Romania, Anglia, Franța, Canada ; cărți traduse ; o colecție editorială prestigioasă coordonată zece ani ; mai mult de 1000 de ore de lucru practic cu clienții – antreprenori, manageri și angajați din sectoarele bancar, IT, publicitate, sănătate, administrație publică și educație; echipe; persoane fizice ; blog cu articole pe teme legate de autocunoaștere, dezvoltare personală, carieră, leadership, echipă, comunicare, familie, educație.

Vino la mine dacă ești deschis(ă) la multidisciplinaritate și transdisciplinaritate, pe care cele mai luminate minți ale lumii le susțin și le recomandă.

3. Valori și performanțe VIP-AS

Vino la mine dacă, indiferent cum ai trăit şi ce ai făcut până acum, îți dorești să descoperi cu mintea ta cum să trăiești VIP-AS de acum înainte, toată viața.

VIP-AS înseamnă că :

  • vrei să devii Very Important Person în primul rând pentru tine şi pentru aceia care apreciază ce poți face tu mai bun;
  • vrei să devii AS, adică să atingi performanța cea mai bună de care ești tu capabil(ă) în orice moment aici și acum;
  • vrei să adaugi în viața ta de fiecare zi un plus de valori VIP-AS: Viziune și Verticalitate – Ințelepciune și Integritate – Putere și Performanţă – Autenticitate și Armonie – Sens și Sănătate.

4. Confidențialitate, respect și garanții de ambele părţi

Dacă ești genul de persoană care se lasă amăgită – şi dezamăgită! – de simplele promisiuni verbale ale diferiţilor “experţi”, atunci mergi la altcineva.

Vino la mine dacă dorești un mod de lucru profesionist, fundamentat pe semnarea unui Contract clar, care îți garantează drepturile și îți protejează imaginea pentru toată viața, pentru că precizează foarte clar ce anume își poate permite fiecare dintre noi în relația cu celălalt și ce nu.

Vino la mine dacă îți dorești cu adevărat să te dezvolți: optimist și totodată realist, profund și durabil.

Dacă ești suficient de matur(ă), sau ești dispus(ă) să înveți cum să te maturizezi, ca să-ți asumi efortul și responsabilitatea pentru viața ta.

Nu veni dacă vrei să angajezi un antrenor din Super League ca să înveți să joci ca în divizia a treia, ori vrei să intri într-un magazin Armani ca să cauți haine ca acelea pe care le fac majoritatea croitorilor obișnuiți.

Nu mă vei auzi spunând că soluțiile se află în rețete facile precum ”Fă ce-ți place”, ”Iubește-te pe tine”, ori alte clișee asemănătoare. Eu nu-ți promit cai verzi pe pereți. Te provoc, te ghidez și te sprijin să crești calitatea gândirii, atitudinilor, emoțiilor, alegerilor, deciziilor și acțiunilor tale, astfel încât să devii cu adevărat liber(ă). Pentru că, dacă doar înlocuiești tiparele vechi de gândire (ale părinților și profesorilor tăi) cu alte tipare de gândire (ale mentorilor tăi sau ale oamenilor ”de succes”), nu înseamnă că ai devenit mai liber(ă) și mai puternic(ă) : ai schimbat doar stăpânul.

Contact

Abonare la newsletter


Abonează-te aici

Programează o sesiune


Contact

Ma intereseaza opinia ta, scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.