Am descoperit…


06.30.2016

Am redescoperit ca una dintre cele mai importante schimbari pe care trebuie sa le fac este sa preaiau leadership-ul propriei vieti.

Am descoperit cum pot veni din concediu odihnit, care sunt nevoile umane fundamentale care trebuie satisfacute.

Am descoperit care sunt nevoile de cuplu si cum pot fi satisfacute.

Am redescoperit ca nu exista motivatie externa, ca exista lucruri care alimenteaza motivatia interna.

Am descoperit ca trebuie sa imi creez un sistem propriu de reguli pe care trebuie sa il respect inaintea constrangerilor externe. Acesta este unul din lucrurile care imi va alimenta motivatia, va creste respectul de sine, ma va ajuta sa fiu echilibrat.

Am descoperit ca emotiile trebuie lasate sa arda. Am descoperit ca pot controla emotiile negative.

Am descoperit cum pot imbunatati relatia cu parintii, cum pot sa ii cunosc mai bine.

Am descoperit ce inseamna zona de defensiva si mi-am dat seama ca in foarte multe situatii sunt in aceasta zona. Am descoperit cum sa reactionez atunci cand sunt intr-o discutie cu o persoana agresiva, am descoperit cum sa controlez vanzarea si sa nu intru in defensiva.

Am redescoperit ca am controlul pe tot ce se intampla, in masura in care tine de mine, trebuie doar sa preiau leadership-ul propriei vieti.

Nivelul de incredere in mine a ajuns iar la 100% si e un sentiment extraordinar. Mi-am reamintit ca exact asa ma simteam in perioada liceului, primii 2 ani de facultate, cand aproape orice imi propuneam sa fac se si intampla. Nu exista nu se poate, existau solutii si moduri de a face lucrurile sa se intample.

A fost prima sedinta in care am simtit ca sunt cu bateriile pline de energie. Fiecare informatie, noua sau veche, pe care am primit-o alimenta bateriile cu si mai multa energie.

Toate cele de mai sus sunt răspunsuri ale unui client (tânăr antreprenor) la întrebarea ”Ce am descoperit sau redescoperit eu despre mine în timpul sesiunii?”. Da, o singură sesiune – a patra dintr-un program individual pentru dezvoltare personală și profesională.

Ma intereseaza opinia ta, scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.