Program unic în România, prin metodă și beneficii !
O foarte autentică și corectă descriere a acestui program, asumată public de o clientă:
”O fi cel mai bun? Nu știu. E greu? DA. DA. DA. Dă rezultate? OOOOOO, DAAA. Mi-a plăcut? NU mereu. Ba era să plec – de 2 ori. Am renunțat? NU. N-am renunțat, am crezut și am avut încredere în mentor, în intuiția și mintea cu care am ales atent și grijuliu, pentru că era despre mine și viața mea această alegere” (Oana Moșoiu).
Eu nu-ți promit nimic din categoria ”cel mai bun”; ierarhiile de tipul acesta sunt simple manipulări de marketing.
Nu-ți promit nici că îți va plăcea mereu; oricine a depășit nivelul mediocrității într-un domeniu, oricare ar fi domeniul, știe că procesul de învățare-dezvoltare uneori doare, uneori e foarte greu, iar uneori ajunge în punctul ”nu mai pot, nu mai vreau, renunț”.
Îți promit doar că, dacă lași garda jos, ai răbdare și te antrenezi așa cum îți recomand, rezultatele vor depăși proiectele cu care intri în program: ”Dă rezultate? OOOOOO, DAAA”.
Te sprijin un an întreg
15 întâlniri directe > 100 ore
Lucrăm în București, sâmbăta, la două săptămâni,
și vin oameni din toată țara,
chiar și din Suceava, Iași, Oradea, Cluj…,
iar unii participă prin Skype, pentru că locuiesc în alte țări.
Când îți dorești ceva, distanța nu e un obstacol.
Cursuri 2019-2020: ce beneficii obții. Descarcă PDF
Cursuri 2019-2020: calendar și conținut / tematică. Descarcă PDF
Plătești în 6-12 rate lunare,
tu alegi când și cât.
Cursuri 2019-2020: prețuri și burse. Descarcă PDF
Cursuri 2019-2020: cum te înscrii. Descarcă PDF
Cursuri 2019-2020: contract cadru. Descarcă PDF
.Ieși din zona de confort,
înscrie-te ACUM !
Iată de ce să ai încredere în mine
Am competențe multidisciplinare și experiență solidă în domeniul dezvoltării umane.
Sunt, prin calificări și experiență, sociolog și profesor universitar.
Am obținut doctoratul în sociologie cu o lucrare apreciată atunci drept o contribuție la cercetările internaționale în domeniu. Am lucrat ca profesor universitar în trei dintre cele mai prestigioase universități din România, iar în 2002 am fost autorizată să coordonez lucrări de doctorat. Am fost profesor invitat la Université ”René Descartes” (Paris V, Sorbonne), membru activ în cele mai puternice asociații internaționale ale sociologilor (ISA si AISLF) și speaker sau moderator în mai mult de 20 conferințe și congrese internaționale. Am publicat patru volume de autor și mai multe studii științifice, în reviste și edituri prestigioase din România, Anglia, Franța, Canada ; am co-tradus 6 cărți; am inițiat și coordonat zece ani colecția Sociologie-Antropologie la editura Polirom.
Din 2008, am ales să lucrez ca profesionist independent, iar de atunci furnizez servicii de dezvoltare personal-profesională pentru companii (manageri, angajați, echipe) și pentru persoane fizice (dezvoltare individuală și dezvoltare în cuplu/familie). Am acumulat mai mult de 2000 de ore de lucru practic cu clienții și am scris mai mult de 200 articole de știință aplicată în managementul muncii și vieții cotidiene, pe teme legate de autocunoaștere și dezvoltare personal-profesională.
Experiența solidă și competențele multidisciplinare acumulate mi-au permis să elaborez primul model de învățare-dezvoltare utilizat în România care combină flexibil cercetarea, coachingul, mentoratul, consilierea, trainingul și educația și care e întemeiat pe împletirea experienței clientului cu cercetarea științifică autentică și cu o înțelegere de profunzime a pattern-urilor socioculturale românești.
Am construit cel mai complex program de dezvoltare personal-profesională (soft-skills) oferit în România, iar un studiu științific realizat sub egida uneia dintre cele mai prestigioase universități, MIT, a confirmat recent că modul acesta de lucru are un impact excepțional atât asupra productivității (ROI = 250%), cât și asupra calității vieții participantelor dincolo de locul lor de muncă.
Ca să înțeleg mai profund cum se antrenează prezența efectivă, concentrarea totală și relaxată aici și acum (mindfulness), am parcurs un training la Thanyapura Mind Center (Thailanda), unde își antrenează mintea și corpul mari performeri mondiali și unde am lucrat cu doi experți remarcabili: Andrea Capellari, unul dintre translatorii oficiali ai lui Dalai Lama, poliglot, cu studii foarte serioase de filosofie si cu ani mulți de experiență aprofundată într-ale meditației în temple buddhiste, și Pierre Gagnon, interesat de dovezile pe care neuroștiințele le oferă cu privire la beneficiile mindfulness.
Sunt un profesionist curajos și integru.
Oamenii care mă cunosc bine mă asociază cu atașamentul la valori precum autenticitatea, onestitatea, verticalitatea, seriozitatea, echilibrul, integritatea ; sunt valori care mi-au dat puterea să las în urmă un post foarte bun, în vârful ierarhiei universitare, și să construiesc de la zero o carieră diferită și un stil de viață diferit, la o vârstă la care cei mai mulți obișnuiesc să spună ”E prea târziu pentru mine”. Eu mi-am spus : ”Niciodată nu e prea târziu să înveți, să te dezvolți, să-ți lărgești zona de confort”. Am acționat în acord cu valorile mele și am reușit.
.Înscrie-te ACUM !.
Mărturii ale participanților din seriile precedente
dezvoltare personala profunda
Inspiră-te și din ce au scris alți beneficiari
”Elisabeta reprezinta o rara avis in sensul in care imbina experienta in domenii conexe, dar distincte (consiliere, coaching, educatie), cu o experienta vasta de viata. Toate acestea ii permit sa faca apel la un set divers de tehnici si metode de lucru, in functie de temele abordate de client, fiindu-i acestuia alaturi intr-o maniera caracterizata de intelepciune si lipsa de (pre)judecata. In plus, reuseste sa creeze o relatie de apropiere si empatie, pastrand mereu un grad de detasare care asigura obiectivitatea necesara unui demers care adeseori implica schimbari profunde in universul clientului.” (Mihai Popa Radu, coach certificat ICF, beneficiar program individual)
”Înainte de toate, cursul reprezintă pentru mine sănătate. Înseamnă a învăța să îți gestionezi sănătos nevoile profunde, să îți gestionezi sănătos defensivele, să îți gestionezi sănătos așteptarile față de ceilalți, să îți gestionezi sănătos frustrările și cam orice e omenesc și te trage în jos. Astfel că, în timp ce urci pe drumul tău spre devenire, conform aspirațiilor tale, devii mai ușor și urci cu mai mare ușurință, deoarece renunți încet la bagajul greu care trage în jos și înveți să culegi resurse de pe drum. Chiar dacă inițial nu crezi că de aceste elemente ai nevoie pentru a avansa, în cele din urmă îți dai seama că exact aceste elemente lipseau din trusa ta cu instrumente.” (Natalia Țetcu, HR)
.Înscrie-te ACUM !.
Participanții din seria 2018-2019 apreciază :
(redau cu copy-paste fragmente din monitorizările primite de la ei)
- „Resurse, provocări, încurajări, susținere sunt din belșug.”
- „Abordarea și îndrumarea fiecărui cursant în modul non-judgemental – o adevărată performanță, ținând cont cât efort este necesar pentru a pune întrebări în loc de a sugera în mod plat căi de acțiune.”
- „Aprinderea unei lanterne asupra resurselor de sub ochii noștri care ne scapă, limbajul foarte precis, abordarea learning by doing cu integritate.”
- „Claritate si focus pe continut, adaptabilitatea argumentelor si stimulare permanenta; model de viata.”
- „Argumentarea ideilor si principiilor transmise si fundamentarea lor in experienta de viata, de sociolog, de profesor.”
- „Paleta larga de argumente, exemple si situatii de viata folosite ca suport pentru discutii.”
- „Referirile si exemplele din viata personala pentru a sustine o idee.”
- „Materialele care m-au facut sa constientizez mai bine unele lucruri.”
- „Raspuns la intrebarile pe care le aveam.”
- „Exercitiile de identificare a emotiilor, a nevoilor, atat ale mele cat si ale celorlalti.”
- „Exercitiile de meditatie.”
- „Mentinerea unui ritm sustinut, oferirea unei energii foarte mari si dedicarea completa in fiecare sesiune.”
- „Provocarea, repetarea, incurajarea sa testez de mai multe ori inainte de a spune «eu nu inteleg, la mine nu merge».”
- „Repetarea acelorasi idei de mai multe ori și exersarea, pana cand in sfarsit constientizez, retin si incorporez.”
- „ideea ca trebuie pur si simplu sa fac si atunci vad si progrese legate de ce imi propun, progrese legate de starea mea de bine”
- „posibilitatea de a face o prezentare intr-un safe space, precum si indicatiile oferite pe parcursul prezentarii, cum ar fi contactul vizual cu publicul, starnirea curiozitatii acestora, modul in care pot atrage si mentine atentia publicului.”
- „apreciez foarte mult ca ne tineti departe de a merge pe a ne plange si a spune ce nu merge. Ne fortati, intr-un fel, sa ramanem focusati pe onest-apreciativ si constructiv, si asta ajuta enorm. Vad ideea si diferentele pe care le face in mintea mea.”
- „Cred ca alegeti cu mare grija toate cuvintele pe care le folositi si povestile pe care le spuneti (si cadourile pe care ni le oferiti) si pentru mine asta conteaza enorm pentru ca inseamna ca sunt bine gandite si sunt cu scop. Ma ajuta, pentru ca v-am ales sa ascult ce spuneti si imi da incredere ca nu trebuie sa «cut through the noise» ca sa scot lucruri de valoare. Asadar alegerea mea de a face ce ne recomandati ramane puternica.”
- „Disponibilitate aratata.”
- „Mail-uri trimise cu resurse suplimentare pt. mine (mi-au „aratat” ca va intereseaza parcursul meu si veniti cu suport suplimentar).”
- „Elisabeta Stanciulescu mi-a oferit in timpul cursului un context si o experienta care sa ma provoace sa imi doresc sa cresc mai mult.”
- „Elisabeta Stanciulescu m-a provocat prin cantitatea de resurse pe care o ofera. Face sa para ca orice din ce mi-am propus este posibil, atat timp cat eu sunt hotarata sa perseverez.”
- „am avut mereu un feeling al atitudinii Elisabetei, foarte demnă, a unui profesionist care se implică total, care se dăruiește trup și suflet în cauza în care crede. Pentru mine ( și îndrăznesc să spun/cred că și pentru alți colegi ) este o mare inspirație.”
- „Prezenta mindful, integra, verticala…nu stiu foarte bine cum sa o definesc. Care atrage respectul si atentia celor din jur.”
- „Integritatea, grația și eleganța doamnei Stănciulescu – trăsături care îmi permit să am încredere în profesionist, în modul său de abordare pe termen lung.”
- „Empatia, răbdarea și acel omniprezent «Îmi pasă de tine» al doamnei Stănciulescu te ajută pe tine, ca și cursant, să te deschizi și să fii vulnerabil, simțind că ești pe mâini bune și în siguranță. Acea deschidere vulnerabilă are să fie punctul de decolare spre obiectivele tale.”
- „Experiența de viață valoroasă și antrenamentul sistematic al obișnuintelor productive antrenate pe «propria piele» ale doamnei Stănciulescu nu fac decât să vină în completarea vulnerabilității, ca exemplu viu al zicalei «Ești ceea ce faci în mod repetat».”
- „Spiritul viu, vitalitatea și bucuria de a trăi.”
- „Alianta cu ES a fost foarte valoroasa datorita:
- informatiilor valoroase pe care le-am primit prin materialele furnizate la curs;
- prezentei oneste si ferme din timpul tuturor intalnirilor;
- oamenilor pe care i-am cunoscut prin intermediului cursului cu care am format aliante;
- datorita includerii mele in grupul de facebook dedidat fostilor si actualilor cursanti, unde am acces la resurse suplimentare si inspiratie de la ceilalti participanti la curs.”
- „Sunteti o inspiratie pentru “improvement” si pt procesul de imbunatatire, pt performanta. Doar am auzit de la altii ca materialele de curs sunt schimbate si ca folositi alte materiale. Presupun ca e si in scopul de a avea materiale noi pt cei care continua cursul de la an la an, dar in mare parte este pt ca imbunatati resursele pe care le oferiti, si felul in care le livrati. Povestea dvs. in sine (…) este o inspiratie.”
”Nu numai ca mi-am clarificat cauze si motive, am gasit si directia pe care mi-o doresc (…). Au fost cele mai productive 2 ore din viata mea. (…) sunt profund recunoscatoare, am avut o revelatie!” (Mihaela Bogatu, antreprenor și manager)
”In mod ciudat, desi obiectivul programului nostru a fost intelegerea motivelor unei greseli in relatia de cuplu, simt beneficiile la fel de pregnant in viata profesionala. De fapt, le vad strans conectate, si se hranesc una din cealalta, ca intr-o spirala benefica. Inainte – era compensare, una crescand pe un gol in cealalta. (clientă care trăiește în Olanda)
”Marturisesc cu mana pe inima ca fiecare exercitiu imi provoca o noua revelatie! Sclipiri dupa sclipiri: cred ca a fost saptamana cea mai intensa in procesul de autocunoastere prin care am trecut. (…) Experienta anilor de catedra face diferenta! Elisabeta este INVATATORUL autentic dupa care am tanjit tot timpul.” (Alex Pusca, beneficiar CROS CAMP)
”Nu stiu ce face doamna Stanciulescu, coaching, dezvoltare personala, mentoring, un mix intre acestea, habar n-am, dar pe mine (…) m-a schimbat radical, modul de viata si felul de a privi lucrurile. In bine ! Au fost pur si simplu revelatii dupa revelatii (…).” (Horațiu, beneficiar CROS CAMP)
.Înscrie-te ACUM !.
Articole scrise de beneficiari :
Cum mi-am învins teama de a vorbi în public: 7 idei care mi-au fost de mare ajutor
Ego-ul ținut în frâu și autodisciplina: află cum le poți antrena
Cum câștigă timp un antreprenor-manager
Cum se antrenează mintea limpede: un exercițiu de meditație ”mindfulness”
O lună și jumătate în timp pământean, semințe pentru TIMPUL MEU
Mary Poppins și lecția de mindfulness: cum să nu mai fii școlar în viața ta
Investiție și profit: pot începe să trăiesc ca în visele mele
Cenușăresele de la Hilton-ul dezvoltării personale
Visul despre căsnicie și realitatea căsniciei
Cum să obții un post mai bun decât al șefului tău
Un zid întreg care s-a dărâmat – ce ușurare!
Cel mai bun program ‘ever’ : pisica devine vultur
Visul despre căsnicie și realitatea căsniciei
Sinele multiplu și poveștile pe care ni le spunem nouă, despre noi
„Jocul Doamnei Stănciulescu”: puterea esenței și a perseverenței
După trei ani: ”gând de mulțumire și recunoștință”
.Înscrie-te ACUM !.
Descarcă PDF : Cursuri 2019-2020. Ce beneficii obții
Descarcă PDF : Cursuri 2019-2020. Calendar și conținut / tematică
Cursuri 2019-2020: prețuri și burse. Descarcă PDF
Descarcă PDF : Cursuri 2019-2020. Cum te înscrii
Descarcă PDF : Contract cadru curs 2019-2020
Cursuri 2018-2019. Teme, calendar, prețuri, burse, cum te înscrii
Cursuri 2017-2018. Teme, calendar, preturi, burse, cum te înscrii
Cursuri 2016-2017. Teme, calendar, preturi, burse, cum te înscrii
PDF 1 : Anexa 1_Schema generala
dezvoltare personala intemeiata pe cercetare dezvoltare personala intemeiata pe cercetare dezvoltare personala intemeiata pe cercetare