Program unic în România, prin metodă și beneficii !

dezvoltare personal-profesionala intemeiata pe cercetare si experienta

Eu te sprijin un an întreg
15 întâlniri directe > 100 ore

Lucrăm în București, sâmbăta, la două săptămâni,
și vin oameni din toată țara,
chiar și din Suceava, Iași, Oradea, Cluj…,
iar unii participă prin Skype, pentru că locuiesc în alte țări.
Când îți dorești ceva, distanța nu e un obstacol.

Cursuri 2019-2020: ce beneficii obții. Descarcă PDF

Cursuri 2019-2020: calendar și conținut / tematică. Descarcă PDF

Plătești în 6-12 rate lunare,
tu alegi când și cât.

Cursuri 2019-2020: prețuri și burse. Descarcă PDF

.Înscrie-te ACUM :.
.1450 lei. discount !.
 

Cursuri 2019-2020: cum te înscrii. Descarcă PDF

 Contract cadru curs 2019-2020. Descarcă PDF

Iată de ce să ai încredere în mine

Autodescoperire și dezvoltare personală profundă - cel mai complex curs

Am competențe multidisciplinare și experiență solidă în domeniul dezvoltării umane.

Sunt, prin calificări și experiență, sociolog și profesor universitar.

Am obținut doctoratul în sociologie cu o lucrare apreciată atunci drept o contribuție la cercetările internaționale în domeniu. Am lucrat ca profesor universitar în trei dintre cele mai prestigioase universități din România, iar în 2002 am fost autorizată să coordonez lucrări de doctorat. Am fost profesor invitat la Université ”René Descartes” (Paris V, Sorbonne), membru activ în cele mai puternice asociații internaționale ale sociologilor (ISA si AISLF) și speaker sau moderator în mai mult de 20 conferințe și congrese internaționale. Am publicat patru volume de autor și mai multe studii științifice, în reviste și edituri prestigioase din România, Anglia, Franța, Canada ; am co-tradus 6 cărți; am inițiat și coordonat zece ani colecția Sociologie-Antropologie la editura Polirom.

Din 2008, am ales să lucrez ca profesionist independent, iar de atunci furnizez servicii de dezvoltare personal-profesională pentru companii (manageri, angajați, echipe) și pentru persoane fizice (dezvoltare individuală și dezvoltare în cuplu/familie). Am acumulat mai mult de 2000 de ore de lucru practic cu clienții și am scris mai mult de 200 articole de știință aplicată în managementul muncii și vieții cotidiene, pe teme legate de autocunoaștere și dezvoltare personal-profesională.

Experiența solidă și competențele multidisciplinare acumulate mi-au permis să elaborez primul model de învățare-dezvoltare utilizat în România care combină flexibil coachingul, mentoratul, consilierea, trainingul și educația și care e întemeiat pe împletirea experienței clientului cu cercetarea științifică autentică și cu o înțelegere de profunzime a pattern-urilor socioculturale românești.

Ca să înțeleg mai profund cum se antrenează prezența efectivă, concentrarea totală și relaxată aici și acum (mindfulness), am parcurs un training la Thanyapura Mind Center (Thailanda), unde își antrenează mintea și corpul mari performeri mondiali și unde am lucrat cu doi experți remarcabili: Andrea Capellari, unul dintre translatorii oficiali ai lui Dalai Lama, poliglot, cu studii foarte serioase de filosofie si cu ani mulți de experiență aprofundată într-ale meditației în temple buddhiste, și Pierre Gagnon, interesat de dovezile pe care neuroștiințele le oferă cu privire la beneficiile mindfulness.

Sunt un profesionist curajos și integru.

Oamenii care mă cunosc bine mă asociază cu atașamentul la valori precum autenticitatea, onestitatea, verticalitatea, seriozitatea, echilibrul, integritatea ; sunt valori care mi-au dat puterea să las în urmă un post foarte bun, în vârful ierarhiei universitare, și să construiesc de la zero o carieră diferită și un stil de viață diferit, la o vârstă la care cei mai mulți obișnuiesc să spună ”E prea târziu pentru mine”. Eu mi-am spus : ”Niciodată nu e prea târziu să înveți, să te dezvolți, să-ți lărgești zona de confort”. Am acționat în acord cu valorile mele și am reușit.

Mărturii ale participanților din seriile precedente

dezvoltare personala profunda

Inspiră-te și din ce au scris alți beneficiari

”Elisabeta reprezinta o rara avis in sensul in care imbina experienta in domenii conexe, dar distincte (consiliere, coaching, educatie), cu o experienta vasta de viata. Toate acestea ii permit sa faca apel la un set divers de tehnici si metode de lucru, in functie de temele abordate de client, fiindu-i acestuia alaturi intr-o maniera caracterizata de intelepciune si lipsa de (pre)judecata. In plus, reuseste sa creeze o relatie de apropiere si empatie, pastrand mereu un grad de detasare care asigura obiectivitatea necesara unui demers care adeseori implica schimbari profunde in universul clientului.” (Mihai Popa Radu, coach certificat ICF, beneficiar program individual)

Nu numai ca mi-am clarificat cauze si motive, am gasit si directia pe care mi-o doresc (…). Au fost cele mai productive 2 ore din viata mea. (…) sunt profund recunoscatoare, am avut o revelatie!” (Mihaela Bogatu, antreprenor și manager)

”In mod ciudat, desi obiectivul programului nostru a fost intelegerea motivelor unei greseli in relatia de cuplu, simt beneficiile la fel de pregnant in viata profesionala. De fapt, le vad strans conectate, si se hranesc una din cealalta, ca intr-o spirala benefica. Inainte – era compensare, una crescand pe un gol in cealalta. (clientă care trăiește în Olanda)

”Marturisesc cu mana pe inima ca fiecare exercitiu imi provoca o noua revelatie! Sclipiri dupa sclipiri: cred ca a fost saptamana cea mai intensa in procesul de autocunoastere prin care am trecut. (…) Experienta anilor de catedra face diferenta! Elisabeta este INVATATORUL autentic dupa care am tanjit tot timpul.” (Alex Pusca, beneficiar CROS CAMP)

Nu stiu ce face doamna Stanciulescu, coaching, dezvoltare personala, mentoring, un mix intre acestea, habar n-am, dar pe mine (…) m-a schimbat radical, modul de viata si felul de a privi lucrurile. In bine ! Au fost pur si simplu revelatii dupa revelatii (…).” (Horațiu, beneficiar CROS CAMP )

Articole scrise de beneficiari :

Cum mi-am învins teama de a vorbi în public: 7 idei care mi-au fost de mare ajutor

Dacă ai sta de vorbă cu tine

Profesoara de autenticitate

Despre cel mai frumos dar

De data asta, am reușit!

Ego-ul ținut în frâu și autodisciplina: află cum le poți antrena

Cum câștigă timp un antreprenor-manager

Cum se antrenează mintea limpede: un exercițiu de meditație ”mindfulness”

O lună și jumătate în timp pământean, semințe pentru TIMPUL MEU

Mary Poppins și lecția de mindfulness: cum să nu mai fii școlar în viața ta

Investiție și profit: pot începe să trăiesc ca în visele mele

Cenușăresele de la Hilton-ul dezvoltării personale

Un timid iese în lume

Visul despre căsnicie și realitatea căsniciei

Am descoperit…

Cum să obții un post mai bun decât al șefului tău

Un zid întreg care s-a dărâmat – ce ușurare!

Cel mai bun program ‘ever’ : pisica devine vultur

Visul despre căsnicie și realitatea căsniciei

Sinele multiplu și poveștile pe care ni le spunem nouă, despre noi

„Jocul Doamnei Stănciulescu”: puterea esenței și a perseverenței

După trei ani: ”gând de mulțumire și recunoștință”

.Înscrie-te ACUM !.

dezvoltare personala intemeiata pe cercetare - cel mai complex curs

Descarcă PDF : Cursuri 2019-2020. Ce beneficii obții

Descarcă PDF : Cursuri 2019-2020. Calendar și conținut / tematică

Descarcă PDF: Cursuri 2019-2020. Prețuri și burse

Descarcă PDF : Cursuri 2019-2020. Cum te înscrii

Descarcă PDF : Contract cadru curs 2019-2020

dezvoltare personal-profesionala intemeiata pe cercetare si experienta

Cursuri 2018-2019. Teme, calendar, prețuri, burse, cum te înscrii

Cursuri 2017-2018. Teme, calendar, preturi, burse, cum te înscrii

Cursuri 2016-2017. Teme, calendar, preturi, burse, cum te înscrii

PDF 1 : Anexa 1_Schema generala

dezvoltare personala intemeiata pe cercetare dezvoltare personala intemeiata pe cercetare dezvoltare personala intemeiata pe cercetare

Abonare la newsletter


Abonează-te aici

Programează o sesiune


Contact